Kuş Forumları > Papağanlar
Ciftlestirmek icin Erkek Sultan Papagani ariyorum
Arkadaslar cok guzel bembeyaz bir sultanpapaganim var. Cok evcil ve cok akilli ele geliyor yemegini bizimle yiyor. Fakat ciftlesme zamaninin geldigini ogrendim ve ciftlesmsini istiyorum. Erkek Sultan papagani olan arkadaslar lutfen bana ulassin.
kardeşim, bende çok evcil bir sultan var 1 yaşında ve oda çiftleşme zamanı geldi.. konuşkan ve elden yem yiyor tüm özellikleri mevcut.. pırıl pırıl tüyleri var, yeni bebeğimiz olduğu için üzülerek yeni ailesini arıyoruz.. papağanımın videosu http://www.dailymotion.com/user/so2666/video/x9ecuy_konuyan-sultan-papayan_animals ilgilenirsen ben balıkesir`deyim SANLI GSM : 534 565 69 49
kardes bende 2 yas cıvarı pied cinsi erkek sultan var.ilginen gerçek bir bakıcı bulursam ucretsiz vermeyi dusunuyorum.ilgilenirsen [email protected]
Erkek sultan papağınım var çiftleştirmek istiyorum. Konuşuyor ankarada yaşıyorum
Merhaba, bende de erkek(whiteface) var çiftleştirmek istiyorum nasıl yapabiliriz?
Merhabalar iyi günler erkek sultan papağanım var istanbul anadolu yakası çifleştirmek istiyorum. Dişi papağanı olanlar yazabilirmi.
Merhaba sultan papağanıma güzel bir erkek arıyorum çiftleştirmek için Ankara Keçiören deyim kuş 2 tane yumurta çıkardi baya kızıştı acil lütfen 5076478640
Bende DİŞİ bir lutino sultan papağanı mevcut çiftleşme zamanı geldi ve bir ERKEK sultan papağanı arıyorum Ankara: 05447926672