Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

GÜVERCİN BESLEYEN ARKADAŞLARA

KUŞCU ARKADAŞLARIM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA HERKES TİCARET PEŞİNDE KOŞUYOR KUŞ SATABİLMEK İÇİN YARIŞ YAPIYOR İYİ GÜZELDE ESKİ KUŞCULARIN BAZI DENEYİMLERİ VARDIR BUNLARI BURADA PAYLAŞMIYORUZ BİR ARKADAŞIMIZIN DERDİNE ÇARE OLMUYORSAK SADECE KUŞ ALIM SATIMI YAPIYORSAK BU İNSANLARI AYIRMAMIZ LAZIM BENDE BU SİTEDE YERİ GELİYOR SATILIK KUŞ İLANI VERİYORUM AMA İNANIN KENDİ KUŞLARIMI PAZARLAMIYORUM DİKKAT EDERSENİZ TEL NO BENİM DEĞİL İNTERNT OLMADIĞI İÇİN BANA SÖYLÜYORLAR BENDE VERİYORUM NEDEN ESKİ KUŞCU ARKADAŞLAR SİZLERE SÖYLÜYORUM SİTENİZİN ADRESİNİ VEREREK İNSANLARI ORAYA ÇEKİYORSUNUZ BIRAKIN İNTERNT İ OLMAYANLARDA BİLGİ SAHİBİ OLSUN DENEYİMLERİNİZİ ANLATIN HERKES BİLGİLENSİN GEÇENLERDE TOPLANTI OLMUŞ 19 KİŞİ KATILMIŞ NEDEN ÇÜNKÜ TANIŞMA TOPLANTISI EĞER İHALE GİBİ KUŞ SATIŞI OLSAYDI HERKES GELİRDİ BENCE ÇOK YANLIŞ YAPIYORUZ HERKESİN KUŞU KENDİNE GÜZEL İNANIN OYNATIP ARKADAŞINA SEYRETTİRİYORSAN BİRDE İYİ OYNUYORSA BUNDAN DAHA GÜZEL KEYİF OLAMAZ HATAM OLDUYSA AFFOLA SAYGILARIMLA TUNCAY ANKARA .................................................

img

zx

21 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tuncay Bey yapmayın burası sanal bir meydan illaki ucunda rant olacak zaten güvercin satıpta para kazanan görmedim yemparsını çıkarsak yetecek. bu allta yazanlar sizin yazılarınız değilmi. Sadece ana başlıkta başka tlf var diğer cevaplar hep sizin ağzınızdan.Saygılar. ===========arkadaşlar kuşların 1 çift yavrusu şu anda uçup oynuyor yeni yeni inanın yer olmadığından veriyorum almanız önemli değil kuşları görün karar verin saygılarımızla ..................... tlyat arkadaşım şu anda mail giremiyorum kuşlar şahane görseniz inan alırsınız yavruları şu an oynuyor fiatı 150 ytl 14395 zx arkadaşlar arapları satmaktan vazgeçtim yavrular şahane oynuyor ilginize tşk ederim.........................................

img

mehmetozaslan

20 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MEHMET BEY KARDEŞİM BEN KUŞLARINIZI SATMAYIN DEMİYORUM AMA ÇOK AMATÖR ARKADAŞ VAR BİLGİLERİMİZİ GÜVERCİN BÖLÜMÜNDE PAYLAŞALIM BİLGİLERİMİZİ DENEYİMLERİMİZİ TABİKİ KUŞLARI SATACAĞIZ DOĞAL HAKKIMIZ YEM OLMUŞ KAÇ LİRA KUŞCU ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMASIN LÜTFEN BEN KİMSEYİ KIRMAK İÇİN YAZMADIM YANLIŞ ANLAŞILDIYSAM ÖZÜR DİLERİM SAYGILARIMLA ...........

img

zx

21 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tuncay bey kardeşim ben murat yazdıklarına katılıyorum burası bir dert paylaşmak bilmediklerimizi ögrenmek deyeyimleri paylaşmak olmalı illaki arada pazarlama ve reklem olması gerekir pek burlarda güvercin alan arkadaş olcagını sanmıyorum ben bu saatten sonra havada görmmeden hayvan almam genelde bir birimizle irtipat halinde olunması arkadaş arasında yavru takası olsa hem kan degişmiş hemde görmek lazım oynak kuş kimde var hadi bakalım hodri meydan varsa bana katılan buyrunnnnnnnnnnn saygılarım la murat

img

tılyat

19 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

z x kardes varmi dertlesecegimiz site cok yerinde bir cikis yapisiniz ben almanyadan saygilarimla

img

baki38

19 yıl 1 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayin Baki38 isterseniz bir su adrese bakin istediklerinizi bulabilceginizi umuyorum! http://forum.guvercin.web.tr/

img

guvercinsever

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ