Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Siyah hindiden beyaz boynu çıplak civciv
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır beyaz hindi arıyordum.Bulduğum civcivler de hep ölmüşlerdi.Bu sene çıkardığım civcivlerden 10 kadarı beyaz çıktı.İlginç olan şu ki bunların anneleri de babaları da beyaz değil.Elimde siyah, kahve,mavi ve bunların tonlarında hindiler var.Zannedersem siyah erkeklerden birinin kanında beyaz hindi kanı varmış.Ayrıca civcivlerden birinin boynu yörük tavuklar gibi çıplak.Ne dersiniz boynu çıplak hindi olur mu?
selamlar sait bey çıplak boyunu bilmiyorum ama benimde gecen sene beyaz hindi olmamasına ragmen beyaz civcivler çıkmıştı fakat 5_6 aylık olduktan sonra saramaya başladılar. sırtları sarı ve siyah çilli oldular.sizin beyaza hevesiniz var sanırım bendekilerin rengi değişti inşallah sizdekiler değişmez beyaz kalırlar.
sait bey kardeşim.kanatlıların bazıları 7 sene önceki soyuna çekim yapabilir.benim de siyah olan denizli horoz ve tavuklarımdan da sanki beyaza yakın çil yavrular çıktı.ama çok da güzel oldu.inşallah senin hindiler de güzel olacaktır.bol evciller
sait bey sizi yeniden evcil hayvan sitelerinin birinde görmek ne güzel . Nerelerdesiniz çok merak ettik .
Selam Mogli. Bir süredir dışarıdan izleme yapıyordum.Bu arada benim karolin,mandarin ve angıtlar da çalınınca moralim bozuldu.Oysa bu sezon onlardan yavru almayı planlıyordum.Şimdi civcivler çıkmaya başlayınca moral biraz düzeldi herhalde.Yerimi biliyorsunuz.Kumburgaz`a beklerim.Buyrun.
Çok üzüldüm ,çok geçmiş olsun . Bahçenize nazik davetiniz için de teşekkür ederim imkan olursa bir gün Mesut la rahatsız ederiz sizi . Ama lütfen bilgilerinize buralardan paylaşın bizimle .
hepsievcilcom çok güzel bir site