Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
fizan tavuk arıyorum
safkan fizan horozum için dişi fizan tavuk arıyorum,uygun fiyata vereceklerin buradan ulaşmasını yada mail atmasını rica ederim. [email protected]
mesut kardeşim inşallah istanbul içinden bulabilirsin.elinde olan arkadaişar yardımcı olacaklardır.M.P.kardeşim tek satarmı acaba.veya EMRAH KARADENİZ kardeşimde de var.uzak giresun.arkadaşlar yardımcı olun lütfen.bol evciller
sayın mesut arkadasım bende safgan gümüş fizan denılen hayvanlardan ve habes tavuklarından var ben bunların damızlık olanlarını satıcam ben 3 seneden beri bakıorum sendede yaklasık 100 yumurta alıorum ve bunları çift olarak satıcam eger ilgilenirsen yerim bilecikte tlf 05358755223
teşekkur ederim ahmet abi horozu zaten sağolsun emrah kardeşim hediye gönderdi onda tavuk yok maalesef,m.p. de artık fizan beslemiyor bildiğğm kadarıyla, sülün_11 rumuzlu arkadasım sadece dişi arıyorum horozu var ,tek tavuk yada palaz varsa ancak alabilirim birde fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
fizan tavuk karşılığında foniks-ispenç takasıda yapabilirim,
slm bende suan yumurtlayan altın fızan dısı var ıstersen 05323583552
erhan bey antalyadan maalesef alamam çok uzaksınız,üstelik horozum ne yazık ki hastalandı ölebilir, bu yüzden de eş aramayı erteledim, ne yazık ki.
Mesut kardeşim geçmiş olsun.inşallah iyileşir.ne gibi belirtiler var hastalığı ile ilgili?
sanırım diğer horozlar biraz hırpalamış onu,iştahı yok ve çok zayıfladı,tepesi görüşünü engellediği için diğerlerinden kaçamamış ahmet abi,
fizan horozum maalesef dün akşam ölmüş , o yüzden eş aramıyorum,