Diğer Evcil Forumları > Tavşan
acilll...servis
yenı aldıgım orta boylu tavsanı erk istemıo bu yuzden arka tarafını yaralamıs sag gözunude bu aksamm bıraz zedelemişş napmam gerek hayvaan bı ılac tavsıye edıcek olan varmı erkegı az dövdum satenn:D onu hallettım:D yavruya acıyorum
yeni aldıgın yavruda erkek olabilir. kabul etmesi imkansız .normal yara kremlerinden kullanabilirsin gözünde sorun varsa terramycin kullanabilirsin hem göz hem yara için olanı var bu iacın ...
gozunu sıcak suyla sılerek actım bırazda cay suyu ıle duzeldıı yarayıda makına ile kırkdırm tentırdıyot ve sonra kremledım iyi şimdi
yok yavru dişii bende ona sasırdım satenn dısıyı ıstemıo:S
Merhaba, elinizdeki erkek tavşan uzun zaman yalnız kalmışsa kızgınlaşmış bir damızlık demektir. Onun yanına ancak yetişkin bir dişi tavşan koyabilirsiniz aldığınız yavru dişi olsa bile erkeğin isteklerine cevap vermeyeceği için erkek tavşanınız onu çok fazla hırpalayıp yaralar ve sonunda öldürür... Yapabileceğiniz tek bir şey var yavruyu bir an önce onun yanından almaktır yoksa çok geç olabilir...
ö.dilerimde bende bu işi yapıyorum 20 tane anacım var her ay yavru alıyorum tavsanlar grub halınde gruba baska tavsan atınca buyuk kucuk dısı fark etmıoo ama 3 4 gunde alısıyor o 3 4 gunde tavsanda hayır kalmıyo:D