Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

YARDIM İSTİYORUM

SLMLAR YAKLAŞIK OLARAK 7 YADA 8 AYLIK BİR ÇİFT EŞ MUHABETİM VAR BUNLAR YAVRULUĞUNDAN BERİ BERABERLER.BEN BUNLARI EŞE ATMAK İÇİN NE VERMEM GEREKİYO YADA NASIL Bİ ORATAMAM HAZIRLAMAM GEREKİYO YARDIMVI OLURSANIZ SEVİNİRİM

img

murat0640

16 yıl 4 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kafeste mi es tutmalarını istiyosun yoksa salmada mı?

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kafeste abi hep aynı kafesdelerdi ben yaklaşık 5 yada 6 aylıkken yuvalık taktım.ama kuşlarım şu an 7 yada 8 aylık hala eşleşme yok.yumurta veriyorum yemiyolar kıvırcık falan da veriyrorum onuda yemiyolar.ilgilendiğiniz için teşekkür ederim cevabınızı merakla bekliyorum

img

murat0640

ÖZEL MESAJ

Kafeste kendileri eş tutar birşey yapmana gerek yok zaten yaşlarıda daha genç... Kıvırcık verme yerine ıspanak ver ama sık verme kuşu ıshal edersin.. Yumurtayıda mama şeklinde yapıp ver ve bekle kafes içinde eş olmuşlardır dişili erkekli ise şayet sonra yavruluk takarsın gerisi kuşlara kalmjış...

img

arifhaslak

16 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavruluğu zaten 2 ay önce takmıştım abi şu an ıspanak falan veriyorum haftada bvir ama hiç yemiyolar yumurtayıda dediğiniz gibi mama şeklinde veriyorum onuda yemiyo.bide bem yaklaşık bi hafta önce ayırdım tekrar yanyana koydum ama hala tık yok kuşlarda.........yeşilliğe yada yumurtaya alıştırmam için ne yapmam gerekiyo teşekkür ederim iyi günler...

img

murat0640

ÖZEL MESAJ

tmm kafestelerse bisey yapmana gerek yok zaten es tutmuslardır ama biraz daha beklemen gerekbilir. 7-8 aylıkken es tutan kuslar oldugu gibi 11-12 ay beklemen gereken kuslar da olabilir bu yüzden birz daha sabır. yesillik konusunda da onlar vücutları ihtiyaç duydukları zmn yerler zorlamaya gerek yok...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ