Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Lütfen bilen biri varsa cevap yazabilir mi???ACİLL!!!

benim 8-9 aylık bir erkek ve 0-3 aylık bir dişi muhabbet kuşum var.erkek olan kuşum evcil olg. için yanına yavru alıp onunda evcil olmasını istedik 1 hafta oldu 4-5 gün önce yavru olan kuşum tüylerini kabartmaya başladı.bende erkek olanın yavruyu çok hırpaladığından oldğ. düşünerek kafesini ayırdım.ama gün geçtikçe yavru mehabbet kuşum tüylerini daha çok kabrtmaya başladı.sürekli kafasını tüylerinetüneyip uyuyor.bende üşüttüğünü düşündüm.kafesini bir ceketle sardım.evin en sıcak köşesine koydum.diğer erkek olan kuşumun kafesinide yanına koydum.kuşumda gözlediklerim; -yem yiyor,su içiyor hemen tüylerini kabartıp uyuyor -dışkısı bana normal geldi fakat diğerininkine göre daha yapışkan ve sulu -dışarı saldığımda bir top şeklinde tüyleri kabarık dolaşıyor ve hemen bi köşeyey geçip uyuyor. Dün kaşıntısı yok ama bit spreyi sıktım ve suluğuna vitamin+ishal ilacı koydum o şekilde veriyorum.bugün yine aynı.hiç hareket yok. lütfen yardım edin. ne yapacağımı şaşırdım. ne yapmalıyım....:(

img

aysemgun

16 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yuvadan yeni ayrılmıs yavrularda görülen tipik dvranıs bicimidir. bunun üstüne bi de erkek tarafından hırpalandı veya yavru kusun üsüttüyse tuzu biberi olmustur. bulundğu ortamın dip kısmını kuru tutmaya özen göster bi süre yesillik verme gelismeleri bizimle paylasırsın...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim.bugün yemek yeme kapasitesi iyice azalmış.yemeği karıştırıyor fakat yemiyor.ağzına alıp alıp bırakıyor.çok aç ama bişey yiyemiyor.yumurta sarısı verdim ağzında oynayıp atıyor.popo kısmındaki tüyler dışkı olmuş.kaşıyıp duruyo.heralde bu ilacın faydası olmuyo.ne yapacağımı bilmiyorum.lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim. -neler yedirebilrim_ -soğuk algınlığı için hangi tedaviyi önerirsiniz?

img

aysemgun

16 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kuşumu veterinere götürdüm.çok şükür ilaçlarla düzeldi.şimdi iyi.size tavsiyem kuşunuz üşütürse veterinere götürün.kuşçulardaki damlanın hiç bi faydası olmuyor...teşekkür ederim...

img

aysemgun

16 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

geçmiş olsun :D

img

bionli

16 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

geçmis olsun. kusuna yesillik vermeyi düsünüyosan miktarını ilk seferde az tutup günden güne artırmnı tavsiye eoderim yoksa yine yine ishl sorunuyla karsılasabilirsin..

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ