Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
halkalı sülün yumurtası
merhabalar, Döllü halkalı sülün yumurtaları vardır. Günlük üretim 250 adettir. İstenilen her ile muhafazalı olarak gönderilir.
yumurta fiyatı 2 tl.dir
Refik abi. Süs tavuğu yumurtası satıyor musun? Adana`ya gelecek.
Bursa`dan süs tavukları almıştık. Pek verim göremedik. Sanki ıskartaları yolluyorlar gibi. Hayvanlar iflah olmuyor. Sizden yumurta almak isteriz.......
necmi kardeşim, Süs tavuğu yetiştiren Refik Yanık abimizdir. Bende de var ama yumurtasını satacak kadar fazla değil. Hobi amaçlı bulunduruyorum. Daha evvelki ilanlarından msn adresini bulup irtibata geçersiniz. Ben su kuşları besliyorum. Sülün besliyorum. Size iyi günler. Hayırlı işler diliyorum.
refik kardeş hangi ildesin. sülün yumurtası almak istiyorumda ben hatay / iskenderun...
izmirdeymişin kusura bakma yeni farkettim 15 tane lazım nası gönderebilirsin ....
refik35 hocam 20 adet almak istiyorum size nasıl ulaşabilirim [email protected] mns adresimi eklersen sevinirim
refik hocam [email protected] eklersen sevinirim.
refik bey ben de izmir bucada oturuyorum bana adres veya telefon no verebilirmisin ben de keklik bıldırcın sülün çıkartıyorum halkalı sülün yumurtası alabilirim [email protected] kazancınız bol ve bereketli olsun...