Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

halkalı sülün yumurtası

merhabalar, Döllü halkalı sülün yumurtaları vardır. Günlük üretim 250 adettir. İstenilen her ile muhafazalı olarak gönderilir.

img

refik35

16 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yumurta fiyatı 2 tl.dir

img

refik35

ÖZEL MESAJ

Refik abi. Süs tavuğu yumurtası satıyor musun? Adana`ya gelecek.

img

necmi

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bursa`dan süs tavukları almıştık. Pek verim göremedik. Sanki ıskartaları yolluyorlar gibi. Hayvanlar iflah olmuyor. Sizden yumurta almak isteriz.......

img

necmi

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

necmi kardeşim, Süs tavuğu yetiştiren Refik Yanık abimizdir. Bende de var ama yumurtasını satacak kadar fazla değil. Hobi amaçlı bulunduruyorum. Daha evvelki ilanlarından msn adresini bulup irtibata geçersiniz. Ben su kuşları besliyorum. Sülün besliyorum. Size iyi günler. Hayırlı işler diliyorum.

img

refik35

ÖZEL MESAJ

refik kardeş hangi ildesin. sülün yumurtası almak istiyorumda ben hatay / iskenderun...

img

osmancelik745

15 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmirdeymişin kusura bakma yeni farkettim 15 tane lazım nası gönderebilirsin ....

img

osmancelik745

ÖZEL MESAJ

refik35 hocam 20 adet almak istiyorum size nasıl ulaşabilirim [email protected] mns adresimi eklersen sevinirim

img

sev-al

20 yıl 1 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

refik hocam [email protected] eklersen sevinirim.

img

osmancelik745

ÖZEL MESAJ

refik bey ben de izmir bucada oturuyorum bana adres veya telefon no verebilirmisin ben de keklik bıldırcın sülün çıkartıyorum halkalı sülün yumurtası alabilirim [email protected] kazancınız bol ve bereketli olsun...

img

aliturkyilmaz

16 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ