Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Eşleştirmede cins önemlimidir? dişi mübiş arıyorum!!

merhabalar arkadaşlar.muhabbet kuşuma dişi eş almak istiyorum.bi tane aldık.o henüz çok küçük mecburen kafeslerini ayırmak zorunda kaldım.erkeğin canı sıkılıyor.yanına bir dişi yaşına uygun damızlık eş almak istiyorum.fakat benim mübişimin cinsi sanırım holanda.yanına bir ingiliz mübiş alsam eşleşmede sorum olur mu?anlaşabilirlermi? yada hangi cinsler daha uygun olur? yardımlarınızı bekliyorum...hoşçakalın.

img

aysemgun

16 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

muhabbet eşleşmesinde, iki cinsinde cüsse olarak aynı olması veya erkeğin biraz iri olması tercih edilir. dolayısıyla hollandaya ingiliz uymaz. hangi şehirdesiniz siz?

img

pcard_coll

21 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ankaradayım.

img

aysemgun

16 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende kasım 2008 doğumlu, yani 8 aylık hollanda, bir dişi var. eş tutmaya hevesleniyor. yalnız kuşumun sağ ayak parmağında zararsız bir doğum arızası var.parmağı eğri, ama yaşamına bir zararı yok.annesi çok iyi bakıcı şu an devamlı yavruluyor.bakıcı soydan yani.şu an eşe girmeye hazır, olgun bir hollanda 35-40 lira ediyor ama ben bunu size isterseniz 25 e verebilirim.( özürlüyü başgöz etmek gayesiyle). istiyorsanız telim: 3525528 den ömer

img

pcard_coll

ÖZEL MESAJ

http://www.negatif.com/kullanici/57737/ kuşumu burda görebilirsiniz.

img

pcard_coll

ÖZEL MESAJ

Kuşun yürümesinde bi problem var mı? video su varsa bakabilirmiyim??

img

aysemgun

16 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hiçbir problem yok. normal kuştan daha hareketli topallamıyor. tüneğe çıkıyor. rahat yavru büyütür.

img

pcard_coll

ÖZEL MESAJ