Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
AKVARYUM ARIYORUM
70-80 ARASI BOYU VE YAKLAŞIK 100LT OLMAK SARTI ILE AKVARYUM ARIYORUM ÖYLE ÇOK PAHALI Bİ AKVARYUM ALACAK KADAR MADDİ DURUMUM YOK O YÜZDEN İKİNCİ EL BŞEY DÜŞÜNÜYORUM FİYAT VERİRKEN BUNU GÖZÖNÜNDE BULUNDURUP VERİRSENİZ SEVINIRM....
sana 75*45*35 ebatlarında herşeyiyle full 15balıklı bi akvaryum tavsiye edeyim gebzedeym bunu aldıktan sonr abaşka hiçbir masrafın olmayacak ayrıca 2ayda bi temizlemen yeterli sayfada ilanım da var 400 tldir ama akman ef-2 marka dış filtre içinde değerli balıkalr olan 15 balıkla hertürlü maklıan gelen aksesuarı mevcuttur. sana 370de yaparım fath karaboyun ara konuşalm 05355747272
teklıfın ıcın tşk ederım fakat ben daha ygun bı akvaryum arıyorum 100tl geçmemeli
slm kardeşim istersen ben sana 100 tl bi akvaryum vere bilirim içinde child balıklarıyla beraber ama elden almak şartıyla [email protected] msn ekle konuşalım sana bişeyler ayarlarız.
mrb benim ilana bakarsan 350 tl lik akvarymu 150 tl veriyorumm msn [email protected] kargo alıcıya aittir 3 haftalık bi akvaryum kullanılmadı..