Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
TÜM SÜS TAVUĞU DÖLLÜ YUMURTALARI BULUNUR
ARKADAŞLAR HABEŞ,BRAHMA,CÜCEKOCİN,FİZAN,FREEZL,PHONEX,ÇEŞİTLİ İSPENÇ TÜRLERİ,NİN DÖLLÜ YUMURTALARI BULUNMAKTADIR,KAFESLERİM AYRI AYRI OLUP BU İŞİ TİCARET İÇİN DEĞİLDE KENDİ ZEVK İŞİM OLARAK YAPTIĞIMDAN TÜM TAVUKLARIM SAFKANDIR,ORJİNALDİR.BEN HAZİRANA KADAR SÜREKLİ KENDİME CİVCİV ÇIKARDIM ARTIK SATIŞA BAŞLIYORUM,YALNIZCA YUMURTA SATIŞIM VARDIR CİVCİV SATIŞIM YOKTUR,AZDA OLSA KINALI KEKLİK VE ALTUNİ SÜLÜN DE ÇIKTIKÇA GÖNDEREBİLİRİM,AYRICA ÖZEL YİNE HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ JAPON BILDIRCINI OLARAK BİLİNEN FAKAT TAM YUMURTA BILDIRCINLARIMINDA DÖLLÜ YUMURTALARINDAN GÖNDEREBİLİRİM,YILDA 300 DEN AŞAĞI DÜŞMÜYOR,İLK OLARAK 5 SENE ÖNCE HOLLANDA DAN ALDIM HER YIL YİNE KAN DEĞİŞİMİ YAPIP SAFLIĞINI KORUMAKTADIRLAR.YERİM TEKİRDAĞ DADIR, İSTEYENE TÜRKİYENİN HERYERİNE ÖZEL AMBALAJ YAPIP SORUNSUZ GÖNDEREBİLİRİM.
selamlar mustafa bey.ben elinizdeki süs tavukların yumurtalarından almak isterim.fiatları nedir.sizinle nasıl irtibata gecicez.benim msn [email protected] tel 0530 3113935 irtibata gecerseniz sevinirim..
ARKADAŞLR TEL NUMARAM 0542 344 13 61
ARKADAŞLAR YUMURTA SİPARİŞİM DOLUDUR,50 GÜN KADAR ÜCRETLERİ ALINMIŞ BİR ÇEKİLŞDE SIRADA BEKLEYEN ARKADAŞLAR BULUNMAKTA,ŞU AN SADECE BRAHMA TAVUĞU YUMURTASIYLA 12 ADEDİ 2,50 LİRADAN YUMURTA BILDIRCINLARIMIN DÖLLÜ YUMURTALARI SATILIKTIR,TEL NUMARAM 0542 344 13 61 .
mustafa kardeş nasıl oluyoda elinde her tür yumurta mevcut anlamadım bide 50 gün sonrasınada veriyosun 20-30 gündür bütün süs tavukları yumurta kesmiş durumda çok nadir tek tük yumurtlayanlar var nasıl oluyoda sende yumurta mevcut yanlış anlama amacım seni kötülemek deyil sadece merak
sevgili arkadaşım öncelikle tabiki mayıs ayı gibi yumurta alamazsın ama temmuz ayında da tek tük yumurta alıyorum dersen ozaman senin besleme koşullarında bir sorun var demektir,tavuktan aralık ocak ayında bile yumurta alınır,ancak ozaman alınan yumurtaya tek tük diyebiliim,şuan diyarbakır ve istanbula 2 günde bir kargo ile yumurta gönderiyorum ,siparişim çoklu ve tahmini 50 gün kadar sürer dedim bende tabiki tahmini 50 gün dedim ve yumurta azlığını düşündüm,sıcaklar yumurtalarını düşürmüş olabilir yumurta yemide kaliteli olmalı ve acizane tavsiyem arada otlatman gerekli,yazın tavuk larına düşen horoz sayısıda önemli,yazın 8,9 tavuğa 1 horoz,kışın 3 tavuğa 1 horoz hem döllülük oranında yükselir saygılar...
bu arada yerimide görmek isteyen varsa malkara tekirdağda tel numaralarım da mevcut.
MUSTAFA59 ABİCİM BU KADAR AÇIKLAMA YAPMANA GEREK YOK,BENDE GÖRDÜM YERİNİ KİMSE BÖYLE YILLARDIR SÜS TAVUĞU YUMURTASI BULAMADIĞINDAN BİRAZ TUHAF GELDİ HERKESE AMA SENİ TEBRİK EDERİM,HERKESTE GÜVENEREK AR4AYABİLİR MUSTAFA ABİYİ... VERDİĞİ SÖZ ZAMANINDA YERİNDE OLUR...
MUSTAFA ABİCİM SAYGILAR,GEÇEN YIL YUMURTA ALMIŞTIM SİZDEN İLAN HALA AKTİF Mİ...