Kuş Forumları > Güvercinler
kimlerde oynak yavru var bakalımmmmmmmmmm
ben gercekten oynak meraklısıyım varsa gercekten oynak meraklı arkadaşlar gelin tanışalım yavru takası yapalım nasıl olsa ana baba bizde bir şey kaybetmiş olmayız hem abartmayın yaaa yem kac para gülü seven dikenine katlanır dimiii ama hadi hodri meydan varsa kendine güvenen arkadaşlar yavru takasına giren ben burdayım bırakalım ticareti görelim en güzel oynak yavru kimlerde
merhaba benim ismim boğaçhan nasılsınız bende oynak yavrular var.ama uçurulmamış tam uçurma zamanındalar bir önceki yumurtadan olan kardeşleri var.onları uçurdığum zaman seyrine doyum olmuyor.renkleri miski koyu önleri ballıdır sizin yazdıklarınızı okudum diğer arkadaşlarla benece kuş bir hobii olayı bunun üzerinden ticaret yapanla benim işim olmaz hiç bir zaman 150 milyon diyorlar kuşlara en az bune böyle yaa benimde arkadaşlarım var çoğu böyle bu insanlara ne oluyo böyle onlara sorarsan yem parası bu ne yem parasıydı anlamış değilim.arkadaşım bizler aynı hobileri paylaşan kişiler olduğumuz için bu konularda birbirimize destek olmalıyız yardımcı olmak kadar güzel bir olay varmı ben dedim gibi önemli olan karşılıklı sevgi ve saygıdır iyi günler diliyorum hoşçakalın
slm birader bende antalyadan güvercin sever bir arkadaşınızım...elimde oyunlu güzel kuşlarım var hepside 3-4 aylık ve uçurmaya çalışıyorum...benim fotolar www.guvercinci.net antalyadan özkan fotolar eğer isterseniz bakınız oradan...sizde yollarsanız sevinirim...