Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

jaco arıyorum:)

slm, konuşan,ya da potansiyeli olan bir jaco papagan arıyorum.. irtibat için;[email protected]

img

seldarare

19 yıl 9 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam, elimde kırmızı kuyruk konuşan papağanım var. aslında satmak istemiyorum ama yalnız olduğum için bakmakta ve ilgilenmekte biraz zorlanıyorum. 3 yaşında ve ithal yuvarlak kafesi ile veriyorum. Gerçekten harika ve akıllı bir kuş. "Fenerbahçe, ahmet, Ne oldu, Afferim oğluma ...vs." gibi kelimeler konuşuyor.. ki ben bir özen göstermedim konuşması için. ısırma problemi yok. alışma devresi için biraz yabani kalacaktır. Elden yem verebiliyorum. Kafa ile selam verip, telefon, kapı ve bilgisayarımdan çıkan sesleri taklit ediyor. Hatta ıslık ile şarkı çalıyor. Almayı düşünürseniz mail yada telefon ile kontak kurunuz. Kesinlikle sağlık ve psikolojik sorunu yok. Sağlık açısından gözüm gibi bakıyorum. Fiyat : Kafes dahil 600 YTL Gerçekten sorunsuz jako isteyenlere öneriyorum. Hayvana kefilim.

img

ahmets34

19 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kendini sevdiren omuzda gezen elden yemek yiyen ıslık ve kuş ,kedi ,köpek seslerini takliti yapabilen yaklaşık 4 veya 5 yaşında oldugunu tahmin edilen kırmızı kuyruklu jakomu satiyorum..ilgilenirsen [email protected] canlı olarak cameradan gösterebilirim..

img

sahip35

21 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ