Kaplumbağa

KAPŞON & PAPYON Yuva Arıyor (ücretsiz)
arkadaşlar 1,5 yaşında 2 adet çok sağlıklı şimdiye kadar hiç rahatsızlanmamış hastalık geçirmemiş mantar vs. olmamış kabukları oldukça sağlıklı nur topu gibi 2 tane kırmızı yanaklı su kaplumbağam var kabukları 10cm ulaştı neşeli kıpır kıpırlar iyi bakabilicek 2 gün sonra sıkıldım bakamıyorum demiyecek arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum..

Selam ben almak isterim msn: 🔒 Üyelere Özel eklerseniz sevinirim.Saygılar

Kubilay Bey, sizi hatırlıyorum, zaten Kapşon ve Papyon isimlerini unutmam mümkün değil, o zaman da çok sevmiştim :)

Ayrılmak zorunda kalmanıza çok üzüldüm, çok özenli biriydiniz, eminim haklı nedenleriniz vardır. Kapşon ve Papyon`un şanslarının açık olmasını, iyi bir eve gitmelerini diliyorum..

Selam ben almak isterim msn: 🔒 Üyelere Özel eklerseniz sevinirim iyi bakıcağıma güvenebilirsiniz.SAYGILARIMLA...

Pınar hanım iyi dilekleriniz için teşekkürler umarım gerçekten onları sevicek sahiplenicek bi yuvaya kavuşurlar... Yavuz seni msn e ekledim ordan görüşelim.. 🔒 Üyelere Özel

güncell

SKSHÇD buradaydı.. Kimbilir kaçıncı kez , sessiz bir tanık oldu.
Kapşonun ve Papyonun bahtı açık olsun desem ,  onlar adına bir işe yarar mı acaba ?
Çindeki çiftikler de daha kaç milyon kapşon ve papyon var acaba ?
Tekrar ediyorum verenlere kızmıyorum . bu doğal bir süreç biliyorum, ama üretenlere , satanlara ve bu ticarete engel olmayanlara çok kızıyorum.
Yüz milyar kapşon ve papyon ısırığı adına...
Elveda bahtsız papyonlar elveda bahtsız kapşonlar....

kapşon ve papyon hala bende arkadaşlar..

Yanıtlamak için giriş yapın