Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Dev Brahma Cinsi Besleyenlerin Dikkatine

Selamu Aleyküm arkadaşlar ben bu foruma yeni katıldım ve tavuk yetiştiriciliğine başlamayı düşünüyorum aslında eskiden köyde besliyorduk ancak bir sebep yüzünden hepsini yok ettik. Brahma Cinsine çok merağım var. Elinde 2 - 4 aylık arası feriği olan arkadaşlara sesleniyorum lütfen 10 - 15 liradan verirseniz çok iyi olur. Lütfen arkadaşlar Allah rızası için 3 - 4 tane ferik almayı düşünüyorum birtane 3 aylık horozum var. Yeni bir kümes yapıyorum tabi babamla beraber. Allah aşkına istanbul güngören ve civarında oturanlara sesleniyorum lütfen iki üç tane ferik verirseniz size dua ederim.

img

debrelimehmet

15 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam arkadaşım yerim kırklareli babaeskide gel istediğin kadar vereyim mademki bu kadar meraklısın aramızdaki mesafe birbuçuk saat bana bu numaradan ulaşabilirsin 0 543 953 0562 hoşçakal.

img

rifatbayraktar

18 yıl 1 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İSTANBUL KADİKÖYDEYİM ABİM Bİ DAHAKİ YAZA SANA BİR TAVUK YATIRIYIM ŞU AN FERİĞİM YOK PARADA ALMAM

img

leon_blue

18 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

rifatbayraktar abi eniştem nakliyatçı ve bazen o taraflara işi düşüyor ben telefonunu aldım sağol İnşaallahuteala geleceğim. Ama eniştemin otaraflara işi düşmesi gerekiyor şimdiden sağol Allah razı olsun.

img

debrelimehmet

ÖZEL MESAJ

leon_blue abi Allah razı olsun senden bekliyeceğim İnşaallah olur. Teşekkür Ederim.

img

debrelimehmet

ÖZEL MESAJ