Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SAKARYADA SAFKAN HAKİKİ KALIN SESLİ DENİZLİ HOROZU YAVRULARI
SAKARYA DAN AHMET ORHAN(Bankacı)ELİMDE 42 ADET ÇOK ÖZEL SAFKAN HAKİKİ KALIN SESLİ DENİZLİ YAVRULARIM VARDIR.TOPLAM 42 ADETTİR.ŞU AN NİSAN-MAYIS-HAZİRAN ve TEMMUZ YAVRULARIM dan 30 ADEDİ HOROZ-12 ADEDİ TAVUK OLACAKTIR.HOROZLARIMDAN 20 ADEDİNİ İSTEYEN MERAKLILARA SATMAK İSTİYORUM.1 HOROZ VE 3 TAVUK TAN YAVRULARDIR.TAMAMI SİYAH ÇİLLİ VE YÜKSEK AYAKLI-KALIN SESLİ OLUP SİZ DEĞERLİ EVCİL DOSTLARIMA DUYRULUR.0532-6213600 DAN VEYA [email protected]. dan ulaşabilirsiniz.bol evciller
ahmet abi hayırlı müşteriler fotoğraflarını gördüm o ne güzel horozlar öyle imrendim selamlar
Sağol Ramazan kardeşim.DENİZLİ HOROZU fazlalığı var bu sene.ALLAH VERDİ isteyen meraklı dostlara damızlık olarak satacam.
Ramazan kardeşim DENİZLİ HOROZlarımın fiatları kalitesine göre makuldur.
Karadeniz Bölgesi Meraklılarına teşekkür ederim.DENİZLİ HOROZLARIMA çok büyük ilgi gösteriyorlar.çok sipariş aldım.Karabük-Kastamonu-Sinop-Giresun-Trabzon(GÖNDERDİM)RİZE-Çayeli-Artvin-izmir-Muğla-Manavgat-Antalya-Bursa(2 ADET) inşallah hepsi ötünce yerlerini bulacaklar.NOT:30 adet DENİZLİ HOROZU PALAZI vardır.dişi 12 adet.dişiler damızlık kalacaklardır.Herkese bol evciller
ahmet abi gurk olan tavuğuma yumurtaları 1 hafta önce koydum yatıyo inşallah çıkarlar selamlar abi PLEYMUNT
Hayırlı olsun Ramazan kardeşim.inşallah çıkarlar.bol evciller