Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
bıldırcınları bes için besliyorsan bıldırcın besi yemi al.buğday da yağlandırır.
ayrıca veteriner ilaç depolarından yada kuş pazarından e vitamini ve multi vitamin al.sularına ekle hastalıklara karşı dirençli olurlar.tavuklarada yılda iki defa aşı yap.
yok besi için beslemiyorum ama iyi beslenen hayvan daha çok yumurta verir diye düşündüm ondan.B6 vitamini aldım.bıldırcınlara.tavuklara ne aşısı yapmalıyım 2 defa?
tavuklara kesinlikle yapılmalı.bıldırcınlar biraz dayanıklı olduğumdan aşı yapılmasada olur.yalancı veba ve kronik bronşit aşılar en önemlileri.veteriner ilaç depoları satar.sularına katmak sureti ile verilbilir.3-4 saat susuz bıraktıgın hayvanların önüne ilaçlı suyu bırak. hepsi içince o suyu al imha et.vitamin olarak E ve supervit yeterlidir.onu da kuş pazarları ve hayvan ilaç depolarından bulabilirsin.sularına katılarak verilir.yem olarak bıldırcına 50 gün tavuklara 5 ay besi yemi ver.daha sonra yumurta yemi verki yumurta için gerekli besinleri alabilsin.
çok sağol arkadaşım destekleriniz benim için çok önemli oldu...Bildiklerimi tekrarlayıp bilmediklerimi de öğrendim..Bunların hepsi sizin sayenizde oldu.sizlereteşekkür ederim