Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

MUTLAKA YARDIMCI OLMALISINIZ

Arkadaşlar malum kuluçka sezonu geliyor bizde hayvan üretmeliyiz sürdürülebilir kuluçka için gelin hepimiz bu konu hakkında bilgilerimizi katarak güzel bir kuluçka makinası tasarlayalım yapmak isteyen fakat hiç bir fikri olmayan arkadaşlarımızada vizyon açalım bu konu hakkında

img

sbt

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar malum kuluçka sezonu geliyor bizde hayvan üretmeliyiz demişsin fakat kuluçka sezonu bitti bitecek.Neden bahsettiğini anlamış değilim.Kuluçka sezonu mart-nisan gibi başlıyor ve eylül ayı gibi bitiyor.Sanırım sen bu kümes hayvanları konusunda çok fazla acemisin.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok arkadaşım acemilik değil anlatmak istediğimi tam anlatamamışım....makine ile üretimde kuluçka sezonu bitmez.kış sezonu başlıyor artık..onu demek istemiştim...

img

sbt

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

şuraya açık açık yazssana hiç bir şey bilmiyorum yardımcı olun yazdıkça batıyorsun

img

suluncu

20 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili suluncu... dostum kırıcı olmak zorunda değilsin..arkadaş fikir beyan etmiş katılırsın katılmazsın sırf cevap yazmak için yapıyorsan buda doğru değil. sevgili sbt..kuluçka makinesi yapımı konusunda size açtığınız konulardan birisinde link vermiştim.fikriniz çok güzel ancak uygulama olayına gelince nedense hepimiz hazıra konuyoruz. Bende hazır aldım el yapımı gayet te güzel.Bendeki makineyi herkes çok rahat yapar veya yaptırır.Ancak patenti başkasına ait olduğu için resim yükleyemiyorum.saygılar

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkür ederim bahtiyar02.Gerçekten sülüncünün bu şekilde konuşması açıkçası beni kırdı.Fakat pek kayle almadığımı açıkça söyleyebilirim.NEyse sana çok çok teşekür ederim yazdıkların için.

img

sbt

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

birbirimize yardım için buradayız.herkes ilk başta acemilik çeker.seni yıldırmasın.zamanla her şey öğreniliyor,biraz sabır lazım.

img

zeynel35

15 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sanada çok teşekkürler zeynel35.senin ve diğer arkadaşların desteklerine sürekli ihtiyacımız var..:)

img

sbt

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ