Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
denizli
arkadaşlar 5 adet denizli tavuğu 1 adette horoz istiyorum selamlar
SAKARYADAN bankacı AHMET ORHAN (denizlici) SÜPER SİYAH VE SİYAH ÇİLLİ ORJİNAL DENİZLİLERİM DEN horoz FAZLALIĞIM VAR.DİŞİ AZ.ARAYANLARA DENİZLİ HOROZU PALAZLARINI YAKINDA RESİM lerini koyacam.teklif bekliyorum.
ahmet abi saygılar abi senin horozlarından almayı çok isterim ama fiyatların yüksek hakkı o dur belki ama bana çok geldi hayırlı müşteriler
Kalitesizi besleme.orjinali ve safkan olanını besle derim.çünkü aynı yemi yiyorlar.
ahmet abi eğer fiyatın uyarsa 1 horoz 1 de tavuk alırım senden ama kırizdeyiz biliyosun en kötü ihtimalle sesonda senden 20 yumurta isterim saygılarımla bol kazançlar
sevgili ramazan kardeşim.bu yıl DENİZLİ HOROZ FAZLALIĞIM VAR.30 adet.dişi az 12 adet.kendime damızlık bırakacam hepsini.sezonda yumurta verebilirim o zaman inşallah tabi.
allah razi olsun ahmet abi inşallah sağ olursak senden yumurta talebim olacak pileymuntları köye gönderecem burada bahçemde sadece denizlilerim olacak inşallah abi bişey sorim sana tavuğum gurk oldu yumurtamda var şimdi koysam çıkarmı ne dersin abi saygılar....
sevgili osman kardeşim.Tavuk ve Horozun TÜY egirmediyse.Horoz da iş görüyorsa çıkar tabi.sonbahara geldik.hava serinledi.büyürler yani.bol evciller
ahmet orhan abi bana verdiğin numarayı aradım görüştüm yerleri yeşil bayırda o arkadaştan denizlilerimi aldım 2 horoz 3 tavuk daha 2 aylık falan ama beğendim gayet güzel babasını ve anasınıdea gördüm hoşuma gitti sendende yumurta alacam saygılar abi bol evciller