Ücretsiz Köpek Verenler

Ücretsiz AlmanKurdu Arıyorum A.Kurdu Verenler Buraya ..
Merhaba Arkadaşlar Ben 2 Aydır Ücretsiz Alman Kurdu Arıyorum .. Köpeğinize Kendimden İyi Bakacaqıma Emin Olabilirsiniz Önceden 3 Tane Köpek Baktım Ve Köpek Bakımını Az Çok Biliorum (Gerektiği Kadarıyla)Saten Amcamın Kızınında Köpeği Var Ve O Çok İyi Biliyor Yani, Köpeğinize Terasımızda Bakacağız Evle Arası Olacak Yani Eve Girip Çıkabilecek Soğuk Havada Eve Alınacaktır Saten 3-4 Aylık Arası Birşey İstediğimiz İçin Hemde Bu Aralar Hava Sıcak Olduğundan Terasa Hemen Alışacaktır Ama Soğuk Ve Karlı Havada Evede Alınabilir Saten Klübesi Olacak.. ee Bu Kadar Anlatım Yeter Sanırım Şimdi Sizden Cevaplarınızı Bekliyorum :) ~Barış Kaya~ Tel No : 🔒 Üyelere Özel Ev Tel : 0212 534 85 79 Msn Adrees : 🔒 Üyelere Özel .. He Bu Arada Biz 2 Kardeşiz Ben 14 Abim 17 Yaşında Annemin Ve Babamın Onayı Doğrultusunda Bu iLanı Verdim .. Bilginiz Olsun ..

Lütfen Güncel ..

.G ..Ü ...N ....C .....E ......L ......L .....Ü ....T ...F ..E .N

GG GG GGGGGGGGG G G GG G GGGGGGGGG GGGGGGG G G G G G G G G G G G G G G G G G GGGGGGG G G GGGGGG G G G G G G G G G G G G G GG G G G GGGGGGGGGGGG GGGGGGGGG G G GGGGGGGGG GGGGGGG GGGGGGGG

Yanıtlamak için giriş yapın