Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

çiftleştirmek istiyorum

birkaç gün önce dişi muhabbet kuşuma (fıstık) bir erkek (gökdeniz) aldım. ertesi gün fıstığın gökdenizin kafasına ısırmakla kaşımak arasında kararsız kaldığım bir hareket yaptığını gördüm. ama şimdi iyi anlaşıyorlar birlikte yem yiyip aynı tünekte duruyorlar. acaba çiftleşirler mi?

img

gokden

15 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bu sadece arkadaşlık belirtileri.Eğer yaşları gelmişse elbette çiftleşirler.Fakat bu dediğin belirtiler sadece arkadaşlık kurduklarının iyi anlaştıklarının knıtından başka birşey değildir?

img

sbt

15 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkürler

img

gokden

ÖZEL MESAJ

birşey değil arkadaşım eğer bir sorun varsa söyleyebilirsin.

img

sbt

15 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba muhabbet kuşları hakkında bir uzmanlığım var şuan üretiminide yapıyorum dünyanın en değişik renkli avustralya muhabbet kuşlarınının satışını yapıyorum lafa dönelim bir dişi bir erkek almış iseniz ilk önce petshoptan yada başka biryerden aldıktan sonra veteriner kontrolü yaptırınız daha sonra bir yavruluk alınız bu esnada kuşlarda bir kaynaşma olabileceğini düşünüyorum uygun ortamı sağlar iseniz çiftleşirler diye düşünüyorum yavruluğun içine birşey koymayın boş kalsın dişi hamile kaldığını veteriner yaptığı kontrollerde anlar şimdi bnede anlayabilirim artık uzmanlığım var ama size veteriner kontrolünü sıklıkla yapınız hamile kaldığı esnada yavrular sağlıklı yumurtalar sağlıklı olsun diye aviminerial kullanınız ve avisol kullanınız bu ilaçları veterinerden bulabilirsiniz ikiside kuş için çok önemlidir kafesi 2 günde bir temizleyiniz bu ilaçlar suya katılacak suya en az günde 1 defa değiştirilsin mümkünse günde 2 kere değiştirniz kuş için en iyi tıbbi ortamı sağlamak böyle olur birde sevgi ortamı saülamak için ona sevdiği ballı meyveli krakerlerden veriniz oyuncak alınız oyuncağını tanıtarak kafese koyunuz o alışkınsa elinizin üstüne çıksın oynayın kuşunuzla fakat yavruluğa dokunmayın yazım ile bilgilendirebildeysem ne mutlu bana SAYGILAR.

img

bedraa

16 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

uzun süre bakamadım özür dilerim. bedraa kardeş saol. avisol kullanıyorum, oyuncakları var ama erkek olan oynamıyor, ballı kraker veriyorum, ama çiftleştiklerinden emin olamadığım için yuva almadım. almalımıyım?

img

gokden

ÖZEL MESAJ

ilgilerinin oyuncaklara dğılmasını önlemek icin oyuncklrı kldır ki birbirlerini daha çok tanıyack zamanları olsun. yuvayı da 15 20 gün kadar sonra al...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ