2 aylık safkan erkek rotwieller bugüne kadar yapılacak aşıları yapıldı taşınmak zorunda olduğum için veriyorum 🔒 Üyelere Özel adım cem ayrıntıları telefonda konuşabiliriz.Resim koymadım ciddi alıcılar gelip görebilir.Şuan 5.5 kg ve aylığına göre uzun boylu ve iridir.
Keşke Su An İzmirde Olabilseydim İzmir Bucada Oturuyorum Ama İstanbuldayım Su An Ne Yazıkki Ay Onumzdekı Ay Sonuna Kadar
eğer hala elindeyse ben alabilirim çok istiyorum uzun zamandırda arıorum cevabınızı bekliyorum
ben izmirde yaşıyorum telefonumu arayıp bana ulaşabilirsiniz
ARKADAŞLAR BEN İZMİRDE YAŞIYORUM ŞEHİR DIŞINA GÖNDERİRİM FAKAT KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.
ben tel kullanmıorum msn adresim 🔒 Üyelere Özel ekleyın konuşalım şuan açık olmadı akşam 9 da yine açacam gönderme masraflarını karşılarım lütfen kimseye vermeyin ben çok istiyorum ve uzun zamandır arıyorum lütfen cevabınızı bekliyorum dikkat ederseniz bi çok konu açtım rot konusunda hastasıyım diye bilirim rotların düşünün çok iyi bakacağımdan şüpeniz olmasın düzenli resim bile atabilirim isterseniz
Merhaba ben aslen balıkesirde oturuyorum fakat izmirde tanıdıklarım çook köpeği var tuffy onunla iyi geçinceklerini tahmin ediyorum tüm ulaşım masraflarını karşılayacağım balıkesir zaten uzak değil istediğiniz zaman görebilirsiniz tşk ederim msn 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel telefonumun bataryası bozuk şuan internetteyim isterseniz msn den görüşebiliriz...
Her türlü masrafını karşılayacağım 🔒 Üyelere Özel ekleyin tel no burda vermek istemiyorum konuşalım bilgisayarda mutlaka telefon numaramı vereceğim mutlaka ekleyin msndeyim
İlk verdiğim telefon ailemden babamın telefonu msn ekleyin konuşalım...
süper bakacağım mailden resimleri atarsanız mutlu olurum tuffy var bende golden o da arkadaş arıyor dişi olması kötü olurdu erkek olması süper 2si çok iyi anlaşacaklar otobüs firması ve kargo firması tanıdığım var ( KARGO BİR ÜST KOMŞUMUZ ) Herşeyi ile sahiplenmek istiyorum...