aşı karnesiyle beraber 6 aylık bir golden retriever verilecektir. bahçeli evi olanları tercih ediyoruz, damızlık olarak istemeyin., mesajlara yanıt verilecek
Hangi ildesiniz ve irtibat için iletişim bilgilerinizi isteyebilir miyim ?
merhaba,
Eğer bu tatlı Ankara`daysa bahçeli evimizde en güzel şekilde bakabiliriz.
🔒 Üyelere Özel
istanbul`dayız... 🔒 Üyelere Özel
İzmire gönderebilirmisiniz.
Tabi ulaşım ücreti bana ait olarak..
Birde 🔒 Üyelere Özel adresinden iletişim bilgilerinizi ulaştırabilirseniz sizinle görüşmek isterim..
Cevabınızı bekliyorum..
arkadaşlar ücret 400 YTL istiyolar
usta ben 400 TL veremem.
Kusura bakma..
İletişim bilgilerini göndermeyebilirsin..
gorkemdirik denilen kendini bilmez üyeye sesleniyorum: sen hangi hakla yalan yanlış şey yazıyorsun... 400 müş,,, işte msn kaydı:: siteye de şikayet edeceğim seni!!!!!!
"""(15:32) -: ???ha?a
??L ?? aLa?iLi??i?iz ?
(15:32) Pelin: neden???
(15:33) -: ?öp?? i?i?
a?a?acağız
(15:33) Pelin: burdan konuşun
(15:33) -: ?a?ı? ha?ı??F??di ?u?ada? ???uşuLaca? ???u d?ğiL a?La? a?a?aca? Sizi ???
(15:34) -: a?ı? a?ı? ?üz ?üz? ???uşacağız
(15:35) - ? ?? ????? GöRKeM ????? ?? ? engellendi
bunun dışında bir görüşme getir bakalım nerede 400 demişim!!!!...ne iş yaaa
Yönetimin dikkatine:::
görkemdirik denen üye benim başlığıma köpek için 400 lira dediğimi yazmış, kendisiyle asla böyle bir konuşmamaız olmamıştır ve msn kaydı aşağıdadır...
görüldüğü gibi saçma bir giriş yapıp oke filan dediği için kendisiyle görüşmedim bile... gereğinin yapılmasını rica ederim...
(15:32) -: merhaba
tel no alabilirmi?iz ?
(15:32) Pelin: neden???
(15:33) -: köpek i?in
arayacağız
(15:33) Pelin: burdan konuşun
(15:33) -: bakın hanımefendi buradan k?nuşulacak konu değil ablam arayacak Sizi oke
(15:34) -: a?ık a?ık ?üz ?üze konuşacağız
(15:35) - ? ?? ????? GöRKeM ????? ?? ? engellendi
seni kapak gibi oturturum yerine adam akıllı ol 🔒 Üyelere Özel da aynı ilan var 400 YTL alın arkadaşlar link alın bakın allah allah kendini bilmezmiş gibi konuşma :@
🔒 Üyelere Özel