Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

belçika malinua

2009 bilezikli 12 adet orjinal belçika gilbert damar malinualarım satılıktır.ankaradayım.heryere gönderiyorum.532-5184315

img

ventum35

17 yıl 11 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne kadar kuşlarınızın fiyatları yazarsanız seviniriz

img

mujo44

15 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu kuşlar profesyonel arkadaşlar içindir.telefonumu yazdım 3-5lira telefon parası için arayıp sormayan boşversin.fiyatlar makul.mesaj yazan arkadaşı ben ararım.fiyat yazdıgımda daha dün kuş beslemeye başlayan yada çoluk çocuk yorum yazıyor can sıkmaya gerek yok.saygılar

img

ventum35

ÖZEL MESAJ

bilader canın sıkılmasın coluk cocuk değinden ekmek parası kazanıyorsun terbiyesizlik yapma sen annenden doğmadanmı kuş besliyordun

img

mujo44

15 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

boşuna yazmamışım yukarıdaki mesajı.fiyat olsaydı böyle polemikler fiyat içinde olacaktı.mujo44 beyfendi ben devlet memuruyum ekmek paramı bundan kazanmıyorum ve yaşım 40.kimseyi yargılamadım sadece dengesiz insan çok okursan diger forumları görürsün.lütfen ya telefonunu yaz arayayım anlatayım derdimi yada buradan çocuklar gibi yazışmayalım.buna gıcık oluyorum işte ben.satılık kuşum yoktur.site yöneticileri bu ilanımı kapatabilir.teşekkürler

img

ventum35

ÖZEL MESAJ

ventuma35 arkadaşım sana katılıyorum, ayrıca sen kötü birşeyde yazmamışsın, bu siteye yeni alışkanlıklar geldi herkes bir didişme yapıyor ve çok laubali konuşmalar nerdeyse küfürleşmeler oluyor şunun şurasında burası alıcı ve satıcıyı karşılaştıran bir site burda bile neyin tartışması oluyor anlamıyorum fiyat yoksa ara sorarsın yazmak istemeyende yazmıyorsa sorgulamaya gerek yok herkesin bir tarzı var kırmaya kırılmaya gerek yok arkadaşlar daha sakin olalım herşey bir şeyi sevmekle başlar bizleride kurataracak sevgi ve saygıdır. kandiliniz mübarek olsun

img

karahan9

16 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ