Hepsievcil
 
 

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Kumruların altına bıldırcın yumurtası koyarsak çıkarır mı

Arkadaşlar bu sene 3.defadır evimize kumru yuva yapıyor.Aceba altına 1 tane bıldırcın yumurtası koysam çıkarırmı?

img

sbt

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşların doğal yaşamlarını bozmak yerine başka bir formül arasanız daha iyi olur,zaten farklı yumurtayı da kabul etmez.

img

mevlutvakur

16 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet haklısın sostum teşekkür ederim

img

sbt

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili sbt; daha öncede söyledim.süs tavuğu altına koy yumurtaları.süs tavuğu bulamıyorsan her yerde güvercin satılıyor.azmanların fiyatı çok ucuz.1 çift al gurk olduklarında altına bıldırcın yumurtası koy.fazla yumurtaya oturamaz.çıkan civcivlerede sen bakmalısın.daha önce civcivlere nasıl bakacağını anlatmıştım.

img

zeynel35

15 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet onlar hakkında bilgim sağolun baya bilgilendirmiştiniz beni.

img

sbt

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kapanmış konunun üstüne yazdığım için kusura bakmayın ama, bildiğim kadarıyla kumrunun altına yumurta konmaz çünkü kumrular çok ürkek hayvanlardır ve en ufak sesten huylanıp kaçabilir, uzun süre de geri dönmeyebilirler, böylece koyduğunuz yumurta da ziyan olur.

img

mehmetcinar

15 yıl 8 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet anladım arkadaşım zaten umutsuzdum bu fikirden deneyim dedim yinde belkiküçük bir yavru olur diye düşündüm.AMa olmadı.Ya aslında bir yerde buldum cin tavuk ama annem izin vermiyor bayılacam(:

img

sbt

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ