Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kumruların altına bıldırcın yumurtası koyarsak çıkarır mı
Arkadaşlar bu sene 3.defadır evimize kumru yuva yapıyor.Aceba altına 1 tane bıldırcın yumurtası koysam çıkarırmı?
kuşların doğal yaşamlarını bozmak yerine başka bir formül arasanız daha iyi olur,zaten farklı yumurtayı da kabul etmez.
evet haklısın sostum teşekkür ederim
sevgili sbt; daha öncede söyledim.süs tavuğu altına koy yumurtaları.süs tavuğu bulamıyorsan her yerde güvercin satılıyor.azmanların fiyatı çok ucuz.1 çift al gurk olduklarında altına bıldırcın yumurtası koy.fazla yumurtaya oturamaz.çıkan civcivlerede sen bakmalısın.daha önce civcivlere nasıl bakacağını anlatmıştım.
evet onlar hakkında bilgim sağolun baya bilgilendirmiştiniz beni.
kapanmış konunun üstüne yazdığım için kusura bakmayın ama, bildiğim kadarıyla kumrunun altına yumurta konmaz çünkü kumrular çok ürkek hayvanlardır ve en ufak sesten huylanıp kaçabilir, uzun süre de geri dönmeyebilirler, böylece koyduğunuz yumurta da ziyan olur.
evet anladım arkadaşım zaten umutsuzdum bu fikirden deneyim dedim yinde belkiküçük bir yavru olur diye düşündüm.AMa olmadı.Ya aslında bir yerde buldum cin tavuk ama annem izin vermiyor bayılacam(: