Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

ankara ve cevresi

keklik,bıldırcın,tavuz kuşu,süs tavukları çeşitleri saglık ve ırk garantili çiftligimiz bünyesinden kafeslerden secerek alma şansımız vardır. 543 329 35 74 532 643 18 95

img

erova_pet_shop

15 yıl 8 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba ben kastamonudayım buraya bıldırcın göndermeniz mümkünmü. veya tam olarak yerinizi adresinizi söyleyebilirmisiniz. vede bıldırcın fiyatlarınız neler

img

elagenc

15 yıl 8 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben siteye daha yeni üyeyim konuları yeni araştırmaya başladım. Ancak bu yıl Mart-Nisan aylarında toplu üretime geçmeyi düşünüyorum...Çok olmasada büyük bir arazimiz var. Bıldırcınların tane fiyatı nedir ? Toplu aldığımız zaman (100-500 aralığında) fiyat ne olur. Örnek 100 bıldırcın fiyatı ? Malatya`ya gönderimi nasıl yapanbilirsiniz? Kargo ne kadar tutar? Yolda bıldırcınlara zarar gelir mi ? Gelirse siz karşılar mısınız? vb Sorularıma detay yazarsanız sevinirim ...

img

ali_fidan

15 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ali bey müsait oldugunuz bir gün tlf konuşalım kafesti,yemleri,üremeleri yani genel anlamda 2 satır yazıyla geciştirmeyelim ciddi bir üretim düşünüyorsanız tlf detaylı bir şekilde görüşelim 532 643 18 95 543 329 35 74

img

erova_pet_shop

ÖZEL MESAJ

elagenc bıldırcın fiyatlarımız 10 günlük 1,50tl başlar damızlık iri boy jumbo ya kadar yani 5,50tl gider ve bütün illere göndere biliriz yerimiz ankara forum alış veriş merkezi hayvanat bahcesi etlik /ank

img

erova_pet_shop

ÖZEL MESAJ

peki hepsi jumbomu.yumurtalıkta vardır umarım.

img

elagenc

ÖZEL MESAJ

yumurta almak için 3 dişi bıldırcın. jumbodan ise 1 erkek 2 dişi almak istiyorum.

img

elagenc

ÖZEL MESAJ

tlf 0543 329 35 74 532 643 18 95 nolu tlf arayarak siparişlerinizi vere bilirsiniz.

img

erova_pet_shop

ÖZEL MESAJ