2 AYLIK GOLDENLARIMIN SAHIPLERINI ARIYORUM. UCRETSIZDIR. ONLARA BAKABILCEK KISILER ARIYORUM.
2 AYLIK GOLDEN YAVRULARIMI, ONLARA COK IYI BAKABILCEK KISILERE VERMEK ISTIYORUM. 3 DISI VE 3 ERKEK MEVCUTTUR. UCRETSIZ OLARAK VERILECEKTIR.
🔒 Üyelere Özel BARIS DAL
lütfen mail adresinizi ve bulunduğunuz ili eklermisiniz ...
merhaba.Nerde yaşıyorsunuz.Yavrulardan birine talibim.Cevabınızı bekliyorum.(🔒 Üyelere Özel)iyi akşamlar...
bi şehri öğrenebilsek bizde talip olacaz da bu yavrular kargo ile otobüs ile yollanmaz gidip alacak olanlar rahatsız edebilir bence şehir belli değil bakalım yakınsanız gidip alıcam...
evet şehri yazarsanız ona göre talip oluruz bebeklerinize:)
ben istanbulda yasiyorum. Ben de kopeklerden birisine talibim
yavrulardan birine talibim.izmirde oturuyorum umarım yakınsınızdı🔒 Üyelere Özel
Mersin de oturuyorum . Köpeğinizin erkeklerinden birine talibim. Nerde oturduğunuzu yazarsanız ulaşım sorununu çözeriz. yavru aşısızsa ben aşısını yaptırabilirim. daha önceden köpek baktım, deneyimim var . Lütfen bana dönün e mailim 🔒 Üyelere Özel
bizde bir golden ariyorduk dişi erkek farketmez ordudayız bahçeli evimiz var ev işyeri ve bahçe aynı mekanda köpeğiniz 24 saat yanımızdan ayrılmaz eski köpeğim yaşlandı ve öldü şimdi bir dişi köpeğim var adı fındık onada arkadaşlık eder kulube mama kabı tasma herşey hazır lütfen ayrıca webcamdada görebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel veya tel:🔒 Üyelere Özel buralardan bana ulaşabilirsiniz göndermeyide kargoyla bi şekilde hallederiz
lütfen bir erkek bana ver çok istiyorumm msn 🔒 Üyelere Özel