Ücretsiz Köpek Verenler

5 aylık sevimli `` Golden retriever`` cinsi köpeğime sahip arıyorum
Merhabalar, 1 ay önce bir dostum sayesinde çok severek sahiplendiğim köpeğim maxi`ye yeterli derecede bakım gösteremediğim için ona gerçekten bakabilecek bir sahip değil bir dost arıyorum. Kendim üniversite eğitimime devam ettiğim için çok sevdiğim köpeğimle yeterince ilgilenemiyorum. Onun barınacağı ve sahibi hususunda çok hassasım lütfen iyi bir bakıcı olabilecekseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Bana verildiğinde aşıları tam olarak verildi fakat bir önceki sahibi aşı karnesini kaybettiği için aşı karnesi bana ulaşmadı. Tuvalet eğitimi ver birkaç temel komut bilme özelliği vardir ilginize... Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

irtibat için e-mail adresim: 🔒 Üyelere Özel maxi`nin resimi [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

Arkadaşım Yavruna Çok İyi Şekilde Bakacağımdan Şüphen Olmasın. Msn Adresinizi Ekledim Ama Onlıne Değilsiniz. Keşke Telde Bıraksaydınız Hemen Ulaşmak İsterdim. Msn: 🔒 Üyelere Özel TEL 1: 🔒 Üyelere Özel TEL 2: 🔒 Üyelere Özel 500 Evlerde Oturuyorum Gerekirse Çıkıp Gelırım Hemen Yuzu Yuze Daha Saglıklı Bir Görüşme Yapabılıriz. Telfon Numaralarımı Bıraktım En Azından Bir Msj Atın Ben Arıyım Size

Merhaba, Bayrampaşa Kartaltepe`de oturmaktayım.Üniversite için gideceğim ve ev içinde bakacağım mEn yakın zamanda yanıtınızı bekliyorum . İyi günler

arkadaşlar maxi`ye bir sahip bulunmuştur..

Yanıtlamak için giriş yapın