Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Tavuk Civcivleri ve Hindi Civcivleri Alınacaktır...
Arkadaşlar,Köy Civcivleri (Cins Olmayan)ve Hindi Civcivleri (Cins Olmayan) alınacaktır. Köy civcivleri yumurtalık olmalıdır. Hem yumurta elde etmeliyim. Hemde bu yumurtalardan civciv elde etmeliyim... Hindilerde aynı şekilde yavru elde edebileceğim yapıda olmalıdır... 500 dişi civciv + 100 erkek civciv (Yumurtasından civciv elde edebileceğimiz türde) 100 dişi hindi civcivi + 10 erkek hindi civcivi (Aynı şekilde yumurtasından civciv elde edebileceğimiz türde) Küçük çaplı bir üretim tesisi kurmayı düşünüyorum. Bu civcivleri büyüttüğümde hem yumurtasını,hem etini satabilmeliyim. Ayrıca yeni civcivler üretebilmeliyim.. Yukarıda belirttiğim sayılarda civcivler alınacaktır. Fiyat verirsniz sevinirim... Satıcıların Malatya ve çevresinde olması gerekir. Sürekli irtibatta olabilmek için ve alınan civcivlerde bir sorun ortaya çıktığında görüşülebilmek için. Şimdiden Teşekkürler...
merhqaba ali bey aradığınız hayvanları garantili olarak temin edebilirim büyük isimli bir firmadan faturalı şekilde.bana 0534 853 34 28 nolu telden yada [email protected] isimli msn adresinden ulaşabilirsiniz.selamlar