Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

YUMURTA İŞİ YAPMAK İSTEYENLERE GARANTİLİ DİŞİ CİVCİV VE CİNS TAVUKLAR.

toptan olarak yumurtalık isa brown-ligorin-atak-atak,s ve karışık renkli köy tavuk piliçleri ile her cinsten civciv tavuk ve yarka bulunmaktadır.fiyatlarımız gayet uygundur hertürli hayvan alımı için 0534 853 34 28 nolu telden yada msn:[email protected] isimli msn adresinden fiyat ve bilgi alabilirsiniz.

img

tavukcu

16 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ispenç tavuğu istiorum ama civciv deil kaç para ? kesin almıcamda bi bilgim olsun

img

bayramoğlu

15 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili tavukçu; yerin nerde ben ligorin alacaktım izmir de isen fiyat nedir?

img

zeynel35

15 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba yerim istanbuldadır.adetler tatminkar olduğu muddetce tr nin her yerine 20tl kargo ücreti karşılığında yollayabilirim.0534 853 34 28

img

tavukcu

ÖZEL MESAJ

Ben bir kaç ay önce bu tavukçu rumuzlu arkadaşın oyununa geldim ve parasını + kargo ücretini gönderdim ama istediğim tavukları göndermediği gibi telefonlarıma da çıkmamaya başladı.elden alabiliyorsanız alın yoksa kargo parası falan göndermeyin derim.Bu arkadaşın adı ali durmaz`dır.Daha önce karışık işlerinden dolayı kulucka.net`ten ihraç edilmiştir bilgilerinize...

img

mevlutvakur

16 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mevlut arkadaşım benden bir alacağın varmı?otobus ayarlayacağım diyip ayarlamayan sen değilmisin?sizin kulucka netten kefil olduğunuz adamlarda benim 70 parça hayvanım alınıp parası verilmedi?çok dürüstsünüz ya mevlut arkadaşım nerde benim yolladığım sizin sitedekilerdeki tavuklarım.tanıdığın herkese sorabilirsin hatta sana referansta verebilirim sattığım hayvanlardan ama 4 ay önce dediğim gibi sana ve kulucka nettekilere (3 arkadaşım hariç)değil tavuk tüyünü bile satmam.hadi şimdi git başka yerde yap reklamınızı...sözüm burdaki tavuk ve yarka alacak arkadaşlaradır tavuklar ister elden ister gönderim şeklinde olacaktır güvenmediğiniz biçimde kimseye ücret yollamayın ve ulaşımınızı çözmeden hayvan talep etmeyin.mümkünse gelin kendiniz görerek teslim alın...

img

tavukcu

ÖZEL MESAJ

mübarek kardeşim kargo parası da gönder gönderimi bana ait olsun demedin mi?Dedin.bu ne demektir?sizden ümit kesilince kendimiz bir çare aradık olmadı.ama sonunda ne telefonla ne de msn`den ulaşamaz oldum ve haklı olarak araya insanlar koydum.sonunda parayı öyle aldım.doğru,senden alacağım yoktur ama 18 günde aldım.PTT ile 10 dakikada olacak bir şeydi,aracıya da gerek yoktu.Telefonlara çıkmamaktaki amaç ne olabilir ki?...

img

mevlutvakur

ÖZEL MESAJ

mevlüt reklam yapacak başka yer bul kendine burası sana uygun deil

img

karamann

18 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar bu tavukçu ile karaman beraberdirler ikiside büyükçekmece mimarsinan beldesinden bilesiniz.Biri A.Durmaz diğeri(karamann) Ö.Durmaz.Hasta,sakat,kör hayvan satmak vb.icraatları vardır.Sakarya,Bursa gibi özellikle uzak şehirlerden yapılan siparişlerde parayı peşin gönderirseniz,civciv küçük,tavuklar hasta otobüs bulamadım vs.mazeretlerle sizi oyalar ve sonrada ulaşılmaz olurlar.Bu ikisinden mağdur olmuş çok tanıdığım insan var.benden söylemesi...

img

mevlutvakur

ÖZEL MESAJ

sen amma yalama bır ınsanmısın usta bu iddaalarını ispatlamazsan eğer senin peşindeyim kanunen haberin olsun sana pazar gününe kadar müddet gerisi sana kalmış eğer pazar gününe kadar bu iddalarını ispatlayamazsan senin hakkında suç duyurusunda buluncam pazartesi sabahı ilk olarak

img

karamann

18 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ