Ücretsiz Köpek Verenler

GOLDEN RETRIEVER 10 AYLIK ANKARA İÇİ (ÜCRETSİZ!!)
görebileceğiniz en oyuncu 10 aylık dişi golden retriever köpeğimizi ücretsiz olarak sahiplendirmek istiyoruz. Gün içinde onunla ilgilenebilecek köpek sevgisi olan kişileri tercih edeceğiz. Ahmet: 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

merhaba ben konya da oturmaktayım köpeğinizi ben sahiplenebilirim eger ki ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel numaram.. ayrıca cok ii bakacagıma emin olabilirsiniz

merhabalar... ben de ankara da yaşıyorum. ailecek uzun süredir bir golden sahibi olmak istiyoruz. eğer hala köpeğinize bir sahip bulmadıysanız bu kişi olmayı çok isterim...

köpeğinizi sahiplenmek istiyorum lütfen bana verin köpeğinizi en iyi şekilde bakacağımdan emin olabilirsiniz cevap bekliyorum 🔒 Üyelere Özel kargo ücreti bana aittir şimdiden çok teşekkür ediyorum

aramadan önce köpeğinizi verip vermediğini öğrenmek istedim bende kızımda hayvanları cok seviyoruz. köpek sahiplenmek istiyoruz eğer vermediseniz bir sahibi olabiliriz tel: 🔒 Üyelere Özel

köpeğinizi sahiplendirdinizmi acaba ??

Ben anakarada oturuyoruö.Bahçeli bir evimiz var ve hayvanları çok seviyoruz zarar vermeyeceğimiz emin olabilirsiniz.İsterseniz bakmayada belli aralıklarla gelebilirsiniz..Lütfen cevap yazın..

köpeğinizi sahiplenmek istiyorum .benim erkek goldenım var .ist. 🔒 Üyelere Özel karakaya

Yanıtlamak için giriş yapın