Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

KOCAELİ-MERKEZ SAKA MELEZLERİ / İSPİNOZ/YAVRU SAKALAR - 2.sayfa

FANYATA (VEYA) MUNTA ERKEK = 10 TL YAVRU SAKALAR = TANESİ-10 TL İSPİNOZ (ERKEK-DİŞİ) = TANESİ-10 TL FLORYA (BABA-YAVRU) = TANESİ-10 TL **** SAKA MELEZLERİ = TANESİ 150 TL *SAKA ÖTER ....

img

kadir_41

16 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hala elinizde bulunuyormu kuslardan?? ispinoz özellikle?

img

muratsongur

15 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu mevsimde yavru sakayı nerde buldun kardes cok merak ettim kafes üretimi dısında imkansız zaten kafes üretimide kafasını kes 10 verme dicem sana arkadaslar bunlar kandırmaca para kaptırmayın uyanık olun lütfen

Sayın anadolu26 biz bilinçli saka severleriz diosun ama 10 tl ye bilezikli saka hangi bilinçle uyuşuyor ben anlamıs değilim lütfen bu ilanda kimn para kazanma derdinde oldugunu farkederseniz sevinirim dün tutulup bugun satılan 10 tl lik bir kuşa bilinçlice ankaraya gönderme ihtimali,nz varmı diosanız orasına bişy diemicem Saygılar... NOT : 50 TL DEN ELİNİZDE NE KADAR BİLEZİKLİ SAKA VARSA HEPSİNİ ALABİLİRİM 10 TL DEĞİL 50 TL VERİORUM NE KADAR VARSA GELİP TOPTAN ALABİLİRİM

msn adresini ve kuşların fotolarını eklermisin. ve elimde herbirinden toplam kaç kuşvar tlf nunu aradım cevap vermedin.

img

mehmet0625

15 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kONUYA CEVAP YAZAN ARKADAŞLAR.KONUNUN TARİHİNE BAKINDA ÖYLE KONUŞUN. :)

img

oz0735

15 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

:-) GERÇEKTEN DOĞRU :-))

img

mehmet0625

15 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Elimde bir adet bilezikli 2009 yavrusu dik duruşlu erkek saka fakat saka tüylerini tam anlamıyla düzemedi kellik sorunu var,Bir adet eylül ayında yakalanmış kafese oturmuş oldukça iri bir major saka,kasım ayında yakalanmış dişi bir saka ve senelik kanarya ile çiftleşir daha önce yavru alınmış yerli erkek saka mevcuttur.kuşları elimde fazla olduğu için satıyorum. fiyatlar: bilezikli saka : 120 tl major saka :100 tl dişi saka :70 tl Melez babası saka :150 tl TEL:5059205886

img

oz0735

ÖZEL MESAJ

oz0735 nikli kardeşim millete bozuk atar gıbı cevap verıyorsun.Sonrada başkasının ılanının altına kendı ılanını yazıyorsun.Zaten ılan vermışsın başkasının ılanının altına yazmaya gerek yoktu saygılarımla.

img

mustafaokur5353

17 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

oz0735 nikli kardeşim millete bozuk atar gıbı cevap verıyorsun.Sonrada başkasının ılanının altına kendı ılanını yazıyorsun.Zaten ılan vermışsın başkasının ılanının altına yazmaya gerek yoktu saygılarımla. mustafaokur5353 kardeşim sanane başkasının altına verdiğim ilandan.ilan sahibi ilanı vereli kaç ay olmuş.demekki satmıştır kuşları.kimseyi bozup attığımda yok.alıp veremediğin ne onu anlamadım.herkes kendi işine baksın.saygılarımla....

img

oz0735

ÖZEL MESAJ

Kardeşim herşeyın bir yakışanı var.Aç başlık sat kuşlarını,mılletın ılanınla ne işin var.

img

mustafaokur5353

17 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ