Ücretsiz Köpek Verenler

Ücretsiz İngiliz Cocker
Anne altından aldığım köpeğimi başka bir aileye ve ya kişiye vermek durumundayım. Şu anda 4.5 aylıktır ve şu ana kadar yapılacak olan tüm aşıları tamamlanmıştır. Aşı Karnesi mevcuttur. Temel itaat eğitimlerinden bazılarını kendi çabamla vermiş bulunmaktayım. Ayrıca giller takvimine seçilen köpeklerden birisidir. (Bu yılbaşında giller takviminde resmini görebilirsiniz). Çok akıllı ve söz dinler bir yapıdadır. Verilecek kişiye (isterse) mama kabı, tasmaları, ufak kulübesi ve oyuncakları da verilecektir. Not: Denizli içine vermeyi düşünüyorum fakat çok istekli olan aileler varsa yüzyüze görüşme ile şehirdışına da verebilirim. Telefonla görüşme sonucunda yüzyüze görüşülecek ve köpeği almak isteyen aileler ya da kişiler değerlendirildikten sonra verilecek aile seçilecektir. Bu ilandan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.. !! 🔒 Üyelere Özel

Merhaba, ben Ankara`da oturuyorum. Kız arkadaşım çok uzun süredir sizinki gibi bir köpek istiyor. Eğer hala kimseye vermediyseniz köpeğinize talibim ve gerekirse 100 tl ye kadar para verebilirim. İlgilenirseniz sevinirim. bana şu mailden ulaşabilirsiniz. h_evirgen@ug.🔒 Üyelere Özel

köpeginizi verdiniz mi acaba?

köpeğinizi verdinizmi bilemiyorum ama ona evimizde bakmak istiyorum.bu arada bende denizlide oturuyorum

Yanıtlamak için giriş yapın