Ücretsiz Köpek Verenler

GOLDEN RETRIEVER 10 AYLIK ANKARA İÇİ (ÜCRETSİZ!!)
Görebileceğiniz en oyuncu 10 aylık dişi golden retriever köpeğimizi ücretsiz olarak sahiplendirmek istiyoruz. Gün içinde onunla ilgilenebilecek, yalnız bırakmayacak, köpek sevgisi olan kişileri tercih edeceğiz.Kısa süreli heves için değil, uzun süre sahiplenebilecek kararlı kişiler arasın lütfen. Ahmet: 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

mrb ben ankarda oturmuyorum ama ankaraya sık gelıyorum kopege ıstanbulda bakabılırm emın ellerde olur gorusmek ıstersenız 🔒 Üyelere Özel

telefonla görüşmüştük mail yollıcaktınız fotoları ama hala yollamadınız.... emin olun köpeğinize cok iyi bakarım...24 saat yanımdan ayırmam yeterki kabul edin.... haber bekliyorum...tel:🔒 Üyelere Özel

ankarada yaşıyorum köpek sahiplenmeyi cok istiyoruz. Kızımın hayvanlara karşı ayrı sevgisi var. Bir çok sokak kedisi besliyoruz ama kendi hayvanı olmasını istiyor köpekleride cok seviyor ilanınızı görüncce msj atmak istedim email. 🔒 Üyelere Özel tel 🔒 Üyelere Özel

Benim orada akrabam oturuyor yakLasık 1 seneye kadar golden retriever arıyorum ankaradan aLırım ama şöyLe bi sorunumuz var sonradan istanbuLa beraber gideriz çünkü evim istanbuL da eğer bir sorun çıkmazsa 🔒 Üyelere Özel bana uLaşırsanız sevinirim

Yanıtlamak için giriş yapın