Ücretsiz Köpek Verenler

ucretsız 6 aylık pitbull yavrusu (siyah beyaz)
arkadaslar gecen seferde ılan verdım ama ılanımdan alakasız kısıler arayıp durdu. kopegımı ozel olarak yurt dısından getırttırdım. safkan bır kopek cok ıyı durumda sıyah beyaz korsan degıl ama patılerınde kuyrugunda beyazlıklar var. istanbulda oturan bahcelı evı olan maddı durumu ıyı kopege gercekten ıyı bakabılecek bırısını arıyorum. sonradan kopegı ortada bırakıcak sokaga atacak bırısıne ıhtıyacım yok lutfen benım aradıgım ozellıklere sahıp kısı iseniz benımle ırtıbata gecınız aksı taktırde hıc arayıp zahmet etmeyın. kopegımı verırken avukat eslıgınde noterden sozlesme yapılacaktır sokaga atma durumuna karsı yada kopegı bır baskasına satma olasılıgına karsı. benım verme sebebım evde bakamıyoruz. bu sartlara uygun ısenız 🔒 Üyelere Özel murat sarıer

:) noterden tastik milleti korkuttu anlaşılan. İzmirde olsa kaçırmazdım.. hayırlısı olsun

eğer köpeğiniz duruyorsa köpeğinizi almak istiyorum. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel..

Ankarada oturuyorum bahçelı bır evım var ve bakım tecrubem var.. sızın ıcınde uygunsa pitt e bakmaya hazırım.. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

yerım pendıkte sert hayvan degılse bakmak ısterım bahcelı bol cocuklu bır aıle

abi ben talibim köpegine. simdiye kadar hiç köpegim olmadı ama. hep bi hewes arkadaslarımkini gerdirdim. tatile gittiler ben baktım:D benimde bi köpegim olsun diyorum. 🔒 Üyelere Özel eger düsünürsen abi burdan ulasabilirsiniz.. tşkr ederim

arkadaslar herkese tesekkur ederım kopegımı verdım ama ılanı sılmeyı beceremedım eger cıftlestırırse verdıgım kısı yavruları ben alacagım o zaman tekrardan ılan verırım sımdılık tesekkur ederım

Yanıtlamak için giriş yapın