Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

ispeç ve yeşilbaşlar

evcil dostlarım kümesimde ihtiyaç fazlalığından dolayı 1 tane erkek ispeç ve 4 tanede dişi yeşilbaş bulunmaktadır.Bunları takas yada ücretle vermek istiyorum benim gönlüm yine de takastan yana dostlarım tel:0546 803 21 64 (balıkesir ve çevresi)herkese hayırlı evciller

img

sercan10

16 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

DAMIZLIK OLARAK AYIRDIGIMIZ SÜS TAVUKLARININ İHTİYAC FAZLASINDAN DOLAYI (DEV KOŞİN 1 VE 3 AYLIK),HABEŞ(1,5AYLIK),BRAKEL(3AYLIK)PONEKS(2,5AYLIK), BEYAZ CÜCE KOŞİN(3AYLIK),FİZAN(1 VE 3AYLIK),BENC İRAN TAVUGU(6AYLIK),TAVUZ KUŞU(2_3_4 VE 5AYLIK),KAFKAS SÜLÜNÜ(7AYLIK),DAĞ KEKLİGİ KINALI(5AYLIK) SATIŞA SUNMUŞ OLDUGUMUZ HAYVANLAR ORJİNAL,AŞILI VE IRK GARANTİLİDİR.BÜTÜN İLLERE GÖNDERME İMKANIMIZ MEVCUTTUR. YERİNDE KAFESLERDE GÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ADRESİMİZ :ANKARA FORUM ALIŞ VERİŞ MERKEZİ HAYVANAT BAHCESİ. 0532 643 18 95 0543 329 35 74

img

erova_pet_shop

15 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

YUKARIDA YAZILI OLAN ELİMDE OLAN HAYVANLAR SERCAN BEY BENİM İLANIM EGER BEGENDİGİNİZ VEYA İSTEDİGİNİZ BİR HAYVAN VARSA DEGERLENDİRELİM YEŞİLBAŞLARLA İLGİLENİYORUM .İLGİNİZ İCİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

img

erova_pet_shop

15 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

BEN OTOBÜS FİRMASINI AYARLARIM ANKARA DAYIM.

img

erova_pet_shop

15 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş teşekkür ederim yeşilbaşları aldım ve cokta saglıklılar.tekrar görüşmek üzere.

img

erova_pet_shop

15 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben size çok teşekkür ederim hayırlı evciller görüşmek üzere

img

sercan10

16 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ