Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
ispeç ve yeşilbaşlar
evcil dostlarım kümesimde ihtiyaç fazlalığından dolayı 1 tane erkek ispeç ve 4 tanede dişi yeşilbaş bulunmaktadır.Bunları takas yada ücretle vermek istiyorum benim gönlüm yine de takastan yana dostlarım tel:0546 803 21 64 (balıkesir ve çevresi)herkese hayırlı evciller
DAMIZLIK OLARAK AYIRDIGIMIZ SÜS TAVUKLARININ İHTİYAC FAZLASINDAN DOLAYI (DEV KOŞİN 1 VE 3 AYLIK),HABEŞ(1,5AYLIK),BRAKEL(3AYLIK)PONEKS(2,5AYLIK), BEYAZ CÜCE KOŞİN(3AYLIK),FİZAN(1 VE 3AYLIK),BENC İRAN TAVUGU(6AYLIK),TAVUZ KUŞU(2_3_4 VE 5AYLIK),KAFKAS SÜLÜNÜ(7AYLIK),DAĞ KEKLİGİ KINALI(5AYLIK) SATIŞA SUNMUŞ OLDUGUMUZ HAYVANLAR ORJİNAL,AŞILI VE IRK GARANTİLİDİR.BÜTÜN İLLERE GÖNDERME İMKANIMIZ MEVCUTTUR. YERİNDE KAFESLERDE GÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ADRESİMİZ :ANKARA FORUM ALIŞ VERİŞ MERKEZİ HAYVANAT BAHCESİ. 0532 643 18 95 0543 329 35 74
YUKARIDA YAZILI OLAN ELİMDE OLAN HAYVANLAR SERCAN BEY BENİM İLANIM EGER BEGENDİGİNİZ VEYA İSTEDİGİNİZ BİR HAYVAN VARSA DEGERLENDİRELİM YEŞİLBAŞLARLA İLGİLENİYORUM .İLGİNİZ İCİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
BEN OTOBÜS FİRMASINI AYARLARIM ANKARA DAYIM.
kardeş teşekkür ederim yeşilbaşları aldım ve cokta saglıklılar.tekrar görüşmek üzere.
ben size çok teşekkür ederim hayırlı evciller görüşmek üzere