Ücretsiz Köpek Verenler

8 AYLIK SAFKAN RETRIEVER AİLE ARIYORR
kopegım 8 aylıktır tum asıları yapılmısıtr tasındım ıcın verıyorum (ist içi olması sartıyla) otur kalk egitimi verilmiştir iyi bakıla bilecene inandımz kişiye verilecektir

Merhabalar Ilaninizda belirtmis oldugunuz kopeginizle ilgilendigimizi bu konu hakkinda daha detayli bilgi almak istedigimizi belirtmek isteriz. Lutfen iletisim kuralim sizlerden cevap bekliyoruz. 🔒 Üyelere Özel Tesekkurler

merhaba.istanbul-findikzade`de oturuyorum.22 yasinda, univ ogrencisiyim. daha onceden de tecrubemiz olmustu, yurtdisina giden bir tanidigimizin kopegine bir yil sureyle bakmistik. kopek sahiplenmek konusunda ailenin tum bireyleri hemfikir. benim ve kardesimin okullarinin evimize 5 dakika uzaklikta olmasi sebebiyle sabahlari gezdirmek acisindan bir sorun olmayacaktir; aksamustleri de tum ev halki evde oluyor zaten. ayrica evde daima bir kisi (annem) bulunuyor. yani asla yalniz kalmayacaktir. evimiz genis; ayrica ilk katta oturmasak da bahcemiz var, fakat apartman bize ait. ayrica bu bakimdan alt ve ust komsularimizin da anneannem ve dayim oldugunu dusunursek komsular bakimindan da bir sorun olmayacaktir. mahalle icinde; gunduz ve aksam gezdirmeye gayet musait bir muhitte oturuyoruz. halen sahiplendirilmediyse ilgileniyorum cevabinizi bekliyorum. 🔒 Üyelere Özel

güncelll

MERHABA BEN İSTANBUL DA OTURUYORUM BAHÇELİ GÜZEL YERDE OTURUYORUM HER TÜRLÜ GÜZEL Bİ ŞEKİLDE BAKARIM 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ BANA SAYGILARIMLA !

Yanıtlamak için giriş yapın