1 senedir beslediğim turuncu kanatlı amazon papağanımı ilgilenemediğimden dolayı satıyorım, 3 yaşlarında bağırması ve hırlaması olmayan, herkesin elinden yem yiyen,ele gelen, kafasını kaşıttıran,değişik sesler çıkaran, ilgilenildiğinde kısa sürede konuşabilecek bir kuştur. çok parlak tüylere sahip, hiçbir sağlık problemi yoktur. kafesin dışına rahatça bırakın, kendiliğinden içeri girer, gel dediğinizde elinize uçarak gelir, omuzunuzda gezmeye bayılır. yabancılara kısa sürede alışır. yeni sayılabilecek kafesiyle birlikte vereceğim.fiyat 700 tl. iletişim için mail ve msn adresim: 🔒 Üyelere Özel , isteyene resimlerini yollarım...
merhaba ben süleyman istdan eğer mümkünse fotoları ve son olur fiyatını mail atabilir misiniz
🔒 Üyelere Özel
Eyer genç biriysen sana bmx imi verim papaganın karsılıgında buyur resimleri bu işe merakın varsa :D kuşları çok seviyorum şansımı denim dedim :D
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
papağanımın resimleri için 🔒 Üyelere Özel dan bakabilirsiniz. gerekli açıklamalar orda da mevcuttur. İlan No: #17076925