Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

Yavrulu muhabbet çifti

AçıklamaMerhaba arkadaşlar. Artık kanarya beslemeye başladığımdan elimdeki muhabbet çiftimi 2 yavrusuyla beraber satıyorum. Toplam 5 yavrusu oldu 3ünü daha önceden arkadaşlara sözüm olduğu için onlara ayırdım. Çiftten şu ana kadar 3 ağız yavru alınmıştır. Ortalama 6 yumurta oluyor. Fiyatların içine yavrularda dahildir. Fiyat diğer ilanlara göre pahalı gelsede bu kuşlar garantili ve genç kuşlar. Eşleşirmi, kısırmı, yavru bakarmı derdi yok. Alacaksınız yavrularını büyütmeye başlayacaksınız. Hatta erkek çok verimli. İstenirse 2 dişiye birden atılabiir. Ben daha önceden attım ve her ikisinede yetiyordu. Malinua kanarya çifti ile takas olabilir. Not : Resimler çekileli 10 gün kadar oluyor. Yavrular şu anda dahada büyük renkleri belli olmaya başladı. AçıklamaMerhaba arkadaşlar. Artık kanarya beslemeye başladığımdan elimdeki muhabbet çiftimi 2 yavrusuyla beraber satıyorum. Toplam 5 yavrusu oldu 3ünü daha önceden arkadaşlara sözüm olduğu için onlara ayırdım. Çiftten şu ana kadar 3 ağız yavru alınmıştır. Ortalama 6 yumurta oluyor. Fiyatların içine yavrularda dahildir. Fiyat diğer ilanlara göre pahalı gelsede bu kuşlar garantili ve genç kuşlar. Eşleşirmi, kısırmı, yavru bakarmı derdi yok. Alacaksınız yavrularını büyütmeye başlayacaksınız. Hatta erkek çok verimli. İstenirse 2 dişiye birden atılabiir. Ben daha önceden attım ve her ikisinede yetiyordu. Malinua kanarya çifti ile takas olabilir. Not : Resimler çekileli 10 gün kadar oluyor. Yavrular şu anda dahada büyük renkleri belli olmaya başladı.

img

antyalniz

16 yıl 1 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar buradan resim ekleyemedim resimleri çin link http://www.sahibinden.com/yavrulu_cift-12WQQaXQQ17083280WQQpXQQdisplayitem

img

antyalniz

ÖZEL MESAJ

merhaba sinan bey diğer siteye msj yazdım kontrol edin tekrar görüşelim.saygılar

img

hanzala

17 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar muhabbetler satıldı.

img

antyalniz

ÖZEL MESAJ