Arkadaşlar apt. yöneticisi ile yaşadıgımız sorundan dolayı acildir 8 aylıktır wc egitimlidir temel itaat egitimini almıştır 5 gün verin size itaat edecek hala gelsin ve kızımız için bir ücret talab etmiyoruz sadece iyi bakılacagına emin olmak istiyorum en kısada sürede irtibata geçerseniz sevinirim... can dirmen 🔒 Üyelere Özel
her mesaja 50 kişi yazıyor husky istiyorum diyor yavru olsun diyor şu cins bu cins ücretsiz olsun diyorsunuz gelip alın diyorum biz gelmeyiz beraber gidip mama alıcaz diyorum ben alamam diyorsunuz ee siz nasıl köpek besleyeceksiniz vermek zorunda olabilirz ama bir canı emanet ediyoruz burada bir mama alamayacaksanız yada gelecek kadar bile durumunuz yoksa kimse alınmasın ama neyinize besleyeceksiniz hava atmak içinmi hava atmak için köpek vermiyorum cidden bakabilecek bir kişiye vericem varsın sorun büyüsün iyi bir aile bulana kadar vermicem...
MERHABA KÖPEĞİNİZİ ALMAK İSTİYORUM ÇOK GÜZEL AİLE OLURUZ ONA ZATEN HAYALİM KÖPEK BESLEMEKTİ 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN BANA ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM HEM RESİMLERİNİDE GÖRMÜŞ OLURUM SAYGILARIMLA !
bende köpeğinizi istiyorum alper karakaya ...🔒 Üyelere Özel
mrb malamutların hastasıyım malamuttan başka kopek beslemedim bugune kadar ve evimdede iki tane var sizde uygun gorurseniz onuda bizim ailenin 3uncu ferdi yapmak istiyorum mustakil bahceli etrafı tellerle çevrili bi evde oturuyorum apt oldugu gibi kimsenin şikayet edipte sokaga yada barinaga atılma ihtimali yok yada çalinma riski yok gozunuzun arkada kalmayacagına emin olabilrsiniz isterseniz goruselım 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Eğer hala duruyorsa bana 🔒 Üyelere Özel
Bende`de beyaz sibirya var erkek.Henüz sahiplendirmediyseniz talibim köpeğinize. Tayfun kabakçı 🔒 Üyelere Özel (ankara)