Kaplumbağa
Bu başlığı
Hem gerçekten Fındık ve Badem`i 4 gündür olduğu gibi bundan sonrada birlikte büyütelim diye açtım. Sorularımı buradan yazabileyim, önerilerinize de kolay yoldan ulaşabileyim diye.
Hem yeni başalayan arkadaşlara klavuzluk edebilsin diye açtım. Ben Huleyn`in kaplumbağalarının gelişim sürecinden çok şey öğrendim. Benimkinin de bir çok kişiye faydası olur diye düşünüyorum. Hani kaplumbağalar ilk üç gün çok sitresli, hassas ve tedirgin oluyorlar ya, belirtmeliyim ki bizlerde en az onlar kadar tedirgin, hassas ve stresli oluyoruz. tecrübeyle sabittir.
Hem de bir kaplumbağa almayı düşünen arkadaşlar için açtım. Belki neler çektiğimi görüp bu işten vazgeçerler diye. ( En çok da bu işe yaramasını diliyorum.
)
Çok sevgili Martı,
O kadar şeker yazıyosun ki insanın yeniden forumda yazası geliyor, seninle laflamaya bile değer :), ben de özledim herkesi..
Badem ve Fındık (niye hep Fındık`la Badem olsun, aaa :) cephesinde herşeyin yolunda gitmesi harika. Hadi son fotoğraflarını da koysana, bebek kaplumbağa sevelim gözümüz gönlümüz açılsın :)
Melek Bey`den ve benden çok selamlar, Melek yeni evine taşındı, odanın durumuna göre kuru bölgesinin yönü değişti, ama o artık palazlanmış bi kapluş, öyle aldırmıyor yadırgamıyor, dikiyor yeşil popoyu ve kalkık burnu havaya şekilden şekle girerek güneşleniyor yeni mekanda, plastik kutuda geçirdiği birkaç gün ve kuru bölgesiz bir haftayı bile çok dert etmemiş görünüyor. Ben de birkaç fotoğraf eklerim belki, tüh ya nerdeydi bu fotoğraf makinesi :)
Bizden de haberler böyle işte, Badem`le Fındık`ı ellerimizi titreterek selamlarız :), daha çok yazın, sevgiler..