Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KULUÇKADA
ARKADAŞLAR BENİM BILDIRCIN 14 GÜN ÖNCE KULUÇKAYA YATTI.YAVRULAR ÇIKTIĞI ZAMAN ACEBA ANNELERİ ONLARA BAKAR MI YOKSA BENİM Mİ ONLARI BÜYÜTMEM GEREKİR.EĞER KISA ZAMANDA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR..
sbt kardesım yavruların cıkar ıhsallah cıktıgı zaman anne guderse guder gutmesse kendın bakcan gununu ıyı takıp ettınse 3 gun sonra cıkar
evet dostum iyic takip ettim.inşallah çıkarlr.zaten erkekle dişiyi ayırdım.kavga ediyorlardı inşallah kuluçkada sorun çıkmaz
dişi kendi civcivlerini güder.eğer olurdw gütmezsw bir kartun kutuya 60w ampul sal.yem ve suyunu ver.yumurtadan çıktıktan sonra hemen yeme geliyor.rüzgarda kalmasın ve ıslanmasın.
peki zeynel abi;Şimdi erkeği ayırdık diye bir sorun olmaz değil mi?
zeynelabi son soruya yardımcı olabilirmisiniz?eğeeer kısmet olursa 2 güne kadar yavrular çıkacak inşallah.o yüzden tecrübe kazanmam gerekiyor.
bide bir sorum daha olacak.hemen yeme geliyor ama ilk önce şekerli sumu bveryim yoksa yemle suyu koyup bırakyım mı hangisini isterse onu yesin diye.?
bıldırcınlar çıktımı yumurtadan?
yok arkadaşım nerede.sadece 3 tanesi dölüymüş yumurtaların.tam yumurtaların çıkmasına 2 gün kala üstünden kalktı.oturmadı.erkekle kavga ettiler.yaralamış erkeği.ayırdım erkeği.sonra oturmadı üstüne yumurtaları önünden aldım.şimdide yumurtlamıyor.
gerçekten çok üzüldüm.Geçmiş olsun.