Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KULUÇKADA

ARKADAŞLAR BENİM BILDIRCIN 14 GÜN ÖNCE KULUÇKAYA YATTI.YAVRULAR ÇIKTIĞI ZAMAN ACEBA ANNELERİ ONLARA BAKAR MI YOKSA BENİM Mİ ONLARI BÜYÜTMEM GEREKİR.EĞER KISA ZAMANDA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR..

img

sbt

15 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sbt kardesım yavruların cıkar ıhsallah cıktıgı zaman anne guderse guder gutmesse kendın bakcan gununu ıyı takıp ettınse 3 gun sonra cıkar

img

olcayto_65

16 yıl 1 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet dostum iyic takip ettim.inşallah çıkarlr.zaten erkekle dişiyi ayırdım.kavga ediyorlardı inşallah kuluçkada sorun çıkmaz

img

sbt

ÖZEL MESAJ

dişi kendi civcivlerini güder.eğer olurdw gütmezsw bir kartun kutuya 60w ampul sal.yem ve suyunu ver.yumurtadan çıktıktan sonra hemen yeme geliyor.rüzgarda kalmasın ve ıslanmasın.

img

zeynel35

15 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

peki zeynel abi;Şimdi erkeği ayırdık diye bir sorun olmaz değil mi?

img

sbt

ÖZEL MESAJ

zeynelabi son soruya yardımcı olabilirmisiniz?eğeeer kısmet olursa 2 güne kadar yavrular çıkacak inşallah.o yüzden tecrübe kazanmam gerekiyor.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

bide bir sorum daha olacak.hemen yeme geliyor ama ilk önce şekerli sumu bveryim yoksa yemle suyu koyup bırakyım mı hangisini isterse onu yesin diye.?

img

sbt

ÖZEL MESAJ

bıldırcınlar çıktımı yumurtadan?

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok arkadaşım nerede.sadece 3 tanesi dölüymüş yumurtaların.tam yumurtaların çıkmasına 2 gün kala üstünden kalktı.oturmadı.erkekle kavga ettiler.yaralamış erkeği.ayırdım erkeği.sonra oturmadı üstüne yumurtaları önünden aldım.şimdide yumurtlamıyor.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

gerçekten çok üzüldüm.Geçmiş olsun.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ