Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Yılan Sağlık ve Bakımı

Mesaj Ekle

yerli türlere dikkat - 3.sayfa

arkadaşlar onca uyarımıza rağmen hala yerli türlerimişzi pazarlamaya çalışan tipler iyice canımı sıkmaya başladı. bu konuda şu gerçek varki siz talep ederseniz o kadarı doğadan alıkonulur. bukalemun yakalayanlar bakamayınca satanlar. soruncada ben buldum onu aldım evime diyenler. be adamım o yaşayamıyomukine doğada sen alıyon onu evine . sonra aaa öldüüü. afferin sonra ben köyümde yılan buldum ne kadar eder d,iyen uyanıklar. bu adamları gayle almayın arkadaşlar. rica ediyorum bu konuda biraz özen gösterin. saygılarımla vipera

img

vipera

20 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet dostum bu formda uzunzamandır satan arkadaşlar var. onlar yardımcı olacaktır sana. umarım isteklerine göre bişiy bulursun kendine iyi bak.

img

vipera

20 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm vipera cok uzgunum ancak o yazıyı yazdıktan iki gün sonra yazını okuyamadan istanbuldan tatile gectim su an da ankaradayım.ama istanbula yılda birkaç kez giderim,ben de hemen hemen sizler kadar ilgiliyim bu konularla o yüzden canını sıkma ugrasırım onlarla.benim kafama takılan o yılanlar kum boası değillerdi büyük ihtimalle.gözlerinin arasında üç pul vardı tipleri de tıpkı su yılanı gibiydi ama boyut ve renkler uymuyordu sanırım,gerçi erişkinlerini hiç görmedim ama..birde koca bir şişe dolusu şu amerikanın kuzeyinde soğukta da yasayan küçük çizgili yılanlara benzeyenlerden vardı,yuva mı bulmuslar neyse grsrz

img

cang

21 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

peki güzel kardeşim sürüngenler geldiği zaman beni haberdar edin.hadin hoşcakalın kendinize ii bakın..

img

baykus1018

19 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ