Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Neden Böyle?
Bir yaşına yaklaşan erkek bir muhabbet kuşum var ve onla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum. 1-Pek uçmuyor çoğunlukla yerlerde geziyor,bir sorun mu var acaba? 2-Ayaklarımızı gagalıyıp ısırıyor 3-Çok fazla uyuyor gece gündüz hasta oluğunu sanmam hareketli ve neşesi yerinde Cevaplar için şimdiden teşekkürler
kanatlarında tüy eksikliği var mı? yoksa tüy dipledrine üfleyip morluk olup olmadığını kontrol et. tünekteyken kanatları düsük mü duruyo? dışkısında yesil renk koyu deilse dıskısı cıvık deilse uyumasının zararı olmaz...
kanatları normal gözüküyor. ancak tüy diplerinde morluk olup olmadığını anlayamadım. kısa mesafeleri uçuyor. çoğunlukla yerde. dışkısında da bir problem yok. kafesten dışarı çıkınca uçmamak dışında hareketli bir kış. koşuyor (evet uçmaktan çok koçuyor) , oynuyor.
kuşunuza bır dişi eş alın hrsey yolunja gecektr :D
meraba kuşunuz yaglanmış ola bilir agır oldu icin ucmaz,ayaklarda mantar ola bilir bir veterinere goturmelisınız veya gercektan erkek bir damızlık alın.
benim kuşumda 4 gündür ayağını basmıyor yere arada havada tutuyor tuneğini kavrayamıyor zorda kalırsa parmagımı tutuyor digerayagının üzerinde durmaktan ayagı hafif şiş yem yiyor iki gündür kafesinin dibinde uyuyor ötüyor yem yiyor pek hareket edmiyor hareket ettiremedigi ayagında şiş ve kızarıklık yok hava ço soguk oldugundan dolayı veternere götüremedim ne olmuş olabilir ne yapabilirim önmlii
bnce yanina erkek kus al duzele bilir bide r1r1 arkadasım anladık kusunun hastalıgını git kendi konunda suruyle cevap var yahu her konuya ilgisizce yazma arkadasım bir konu acıp yazarsan okkkkk