Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Harika Ferikler - 12.sayfa

28 Eylül 2009 Pazartesi Bu gün fotoğrafladım  ayrıntılar http://thares.blogcu.com/

28 Eylül 2009 Pazartesi
Bu gün fotoğrafladım ayrıntılar http://thares.blogcu.com/

img

thares

16 yıl 8 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana bakın sabri ve parlemend.benide sinirlendiriyorsunuz.sizinle muhatab bile olmaya bile değmez ama defolun gidin bu siteden sizin yüzünüzden siteye girmek istemiyoruz.önce hayvan sevgisini öğreninde bu sitedeki üyeliğinizi öyle devam ettirin.Biliyormusunuz çok utanmalısınız böyle yaptığınız için güya benden büyüksünüz böyle laflar size hiç yakışmıyor bana kötü örnek oluyorsunuz.sizden bir daha bizim konularımıza cevap yazmamanızı rica ediyorum.ANLADINIZ MI?

img

sbt

15 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bak kardeşim ben size kötü birşey söylemek istemedim.ama resimlerine bakarsan ta 29eylülden buyana hep aynı resimlere harika ferikler diyorsun ve güncelliyorsun.kırdıysam özürdilerim ama yeter artık.

img

parlemend

15 yıl 3 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sıkıldıysanız Artık Fotoğraf Göndermeye Bilirim Parlement

Buraya Birilerini Deli Etmek

Birilerini Çıldırtmak

Birilerini Çileden Çıkarmak İçin Gelmiyorum

Maksadım Paylaşmak

Ama Rahatsız Olduysanız

Bundan Sonra

Fotoğraf Yayınlamam

Rahatsız Ettiğim Herkesten Özür Dilerim

Köy Tavuk ve Horozlarımın Fotoğraflarını Görmek İsteyen Arkadaşlarımız

http://thares.blogcu.com/

Adresinden Görebilirler

img

thares

ÖZEL MESAJ

beni bile sinirlendirdiniz artık nedir bu ya size ney ben memnunum madem amacınız bizi kırmak değil o zamn bir lafı söylemeden iki kere düşünün.Lütfen bir dahada bu resimlere karışmayın.ben yorumumu yaparım oylama yaptırmayın sitede kim resimlerin devam etmesini istiyor diye ama isterseniz onuda yapalım.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

bu arada celil abi buu son resimde follukta yumurtaların altındaki talaş mı bende folluk ve yemlik yapacağım.o yüzden bilgi almak istiyorum.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

sbt kardeşim

Yemlik olarak 4 tavuk 1 horoz kalınca ben çukur ve geniş çinko tabak kullanıyorum tabak yerden 10 cm yükseklite ve tavukların içine girmeyecekleri şekilde.

Benim yemlikte aradığım özellik tavukların rahat,  temiz ve dağıtmadan içine başka istenmeyen maddeler girmeden beslenebilmelerini sağlamasıdır. Bunu sağlayan her türlü kap kacak yemlik olarak kullanılabilir.

Follukta bütün tavuklarım (4tane) yumurtalamaya başlayınca folluk tabanına kurumuş çim serdim talaş serilebilir saman konulabilir hatta temiz kum bile serilebilir eğer yumurtlamayan tavuklar olursa onlar folluklardaki serilen metaryelleri deşinerek çıkarıp dağıtıyorlar.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

img

thares

ÖZEL MESAJ

evet celil abi çok sağol bende birşeyler tasarladım sizlerede sunacağım en kısa zamanda inşallah yeni kümesimi yalnız tek sorunum var o da resimleri siteye direkmen ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz.celil abi.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

Sayın sbt HTML Editörü Yükle Tıklayarak oradaki sarı zarfa tıklıyorsunuz oraya fotoğrafların img lerini yüklüyorsunuz fotoğraflar yayınlanıyor.

img

thares

ÖZEL MESAJ

img

thares

ÖZEL MESAJ

satsana bunları