Ücretsiz Köpek Verenler

Ankara 4 aylik golden yavrusu Efe`mize cok iyi bakacak bir yuva..
Merhaba herkese.. Gerek ailemden gerekse yogunlugumdan dolayi ilgilenemiyorum ondan ayrilmak benim icin cok zor olacak.. 1 aydir benimle 1 ay da en iyi dostum olmayi basardi. Fakat gelecegi ve onun iyiligini dusunmek zorundayim benim icin cok zor olsada.. ona gercekten buyuk sevgi besleyecek onu inciltmeyecek:( ve ara sira gorebilecegim bir yuva ariyorum.. Bahceli bir evin olmasi tercihimdir cunku oglum simarik..onun rahat olmasini cok isterim.. Bugun donulurse memnun olurum cunku isteyen birkac yer var..

Ayrica Efe`m cok bakimli ve cok guzel bir kopektir Goren herkes cok begenir..babasi Tr de derece almis bir kopektir. ilk asilamari bitmistir 1 asisi kalmistir sadece.. Fiyat ise dusuk olacaktir.

mrb arkadasım ankaradayım ben ve golden arıyorm istedğin zaman efe yi görebilrsn bi problem olmaz 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bana ulaşırsan sewinirm sibrya kurdum bvardı beni ankara dısına yolldım yerni doldurmam lazm gerçktn istiyorum bi köpeğim daha olmasını emin olun ona çokkk iyi bakarım

Yavruyu sahiplenebilirim dilediğinz zamanda görebilirsiniz Bahçemizde var şartlartının ıyı olacagını soleyebılırım. Tel 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel Iyı gunler dılerım

Bir golden yavrusuna sahip olmayı zaten çok istiyordum 🔒 Üyelere Özel tel=🔒 Üyelere Özel telefon numaram ve adresim eğer bana ulaşırsanız çok sevinirim emin olun köpeğinize çok iyi bakılacak

Arkadaslar takdir edersiniz ki, bakimi hic kolay degil.. 1.5 aydir yanimda asilari gerekli araclari her seyi alindi yapildi.. Bu yuzden maddi olarak bende bir sey bekliyorum cok olmasada. Efe gercekten cok degerli ve cok guzel bir kopek.. ulasmak isteyenler: 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın