Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
gokhankuscu84 Yardım Et..!!!
gokhankuscu84 sen kuş uzmanısın beni anlarsın dün yan 06/10/2009 tarihinde 8 aylık yeni muhabet aldım konuşurmu ayrıca evin için kaç gün sonra salmalıyım ve kuş benden korkuyor elimi gördümü çok korkuyor lütfen cevap plss.... [email protected]
8 aylık bi kus eger ev ortamından deil de pet shoptan alındıysa bazı temel eğitimleri vermek icin gec kalmıs demektir ama bu egitim vermek imkansız demek değildir sadece 1 aylık bi kusa göre cok daha fazla sabır ve ilgi geerktiriyor demektir. eve 3 günde alısır 3 günden sonr salabilirsin. önce bikaç gün karanlık ortamda kafesinin yanına yaklasıp onunla konusmayı ve sesine alıstırmayı dene. sonra kafesinin icinde eğer kacmıyosa göğsünün alt kısmını oksamayı dene. daha sonra 10 gün gectikten sonra da kafesindeki yemlikleri çıkarıp 4-5 saat arayla elinden yem yedirmeyi dene. gelismeleri burdan bizimle pylasırsın...
çok saol 10 sonra selimden yem yedirmeyi deneyeceğim ayrıca kuşu fazla pet shop sayılmazda kuş toptancısından aldım kuş 3 günde alıştı 1 günlükken saldım kendini duvara çarptı ama 2 günde çok değişmeler oldu kendine hakim olmaya başladı arada elimle sevmeye çalışıyırum ama kafesi altını üstüne katıyorelimi ısırıyor. Ama senin dediklerinin hiç birini yapmadım yaparsam gelişmeleri seninle paylaşırım zaten yazın eş almayı düşünüyorum kuşuma benim msnyi ekle resimlerini falan gönderceğim birde kanatları titryor kuş hastamı yoksa yeni geldiğindenmi [email protected]