Ücretsiz Köpek Verenler

ANKARA KREM RENKLI GOLDEN YAVRU
Ne yazik ki Ada kizimin yavrulari ile ilgili korktugum seylerden birisi basima geldi. Annesine en cok benzeyen disi yavrumu verdigim aileden geri almak zorunda kaldim cunku kesinlikle vaadettikleri gibi olmadi hersey ben de bana verdikleri ucreti iade ederek yavruyu geri aldim. Simdi 80 M2 lik ev ve 120 M2 lik teras alaninda Anne, bizimle kalan erkek yavrumuz ve bu geri gelen kiz ile beraber 3 kopek oldu nufus, yavru 30 mayis dogumlu yani ekimin 30 unda 5 ayina girecek arkadaslar bu dunya guzeli kizima sonsuz sevgi sabir ve ilgi ile bakabilecegine inandiginiz kisiler varsa lutfen benimle ilstisime gecmelerini saglayin evde iki kedi uc kopek oldukca bizi zorlar hale geldi hem maddi hem de manevi anlamda. Biz Ankara dayiz Ankara ici ya da bizzat gelip ( bizzat derken bir insan tarafindan yani, kargo otobus vs araciligi ile degil) alinmak sartiyla Ankara disina da verebilirim. Kuzucugun asilari alan aile tarafindan yaptirilmamis ben kaldigim yerden devam ediyorum iki asisi kaldi sadece onun disinda krem rengi tuyleri var, gel git hayir otur gibi komutlari biliyor ve tuvalet egitimi se neredeyse tamamlanmis halde ( arada kacaklar oluyor o ayri), saglik sorunu yok disleri ciktigi andan itibaren proplan mama ile beslendiler ve her gun duzenli vitamin surubu icti bir dis sarimsak yedi yani tuyleri son derece saglikli Ucret olarak 300 Tl istiyorum

merhaba köpeğinizle ilgileniyorum iletişime geçebilirmiyiz...

Yanıtlamak için giriş yapın