Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
YARDIM kuşlarım tellerde duruyor ?????????
muhabbet kuşlarım genelde kafesinde duruyor özellikle dişi olan tellere yapışıyor ve orda duruyor bunun sebebini bilen varsa lütfen söyleyebilirmi tşkr ederim ?
üzgünüm yanlış yazmısım kafesinde kısmı kafesin tellerinde duruyor olucak tünekte durmak yerine tellerde duruyor
kardeş bazen kuşlar tellerde durarak kendilerini güvende hissederler ve rahatsız olmazlar bir sorun olduğunu sanmıyorum
bnm muhabbet kuşumda geceleri ışıgı kapinca tele yapısıyo direk o kuşların güveniyle alakalı bncede kardes bi sorun olcanı sanmam akşam telde duruyo sabah oldumu artık car car barıyo bütün evi ayaga dikiyo
evet özellikle gece tellere yapışıyorlar gündüz tellere asılmıyorlar sadece gece ...bende anlayamadım ayakları gagaları ağrımıyormu bi arıza çıkar die korkuyorum
jumbo eger kusun hava karanlık oldugunda tellere tutunuyor ve gagası ile de telleri tutuyosa bu ondaki güven eksikliğindendir. tüneklerin yerinde onu rahatsız eden biseyler olduğunu gösterir. kafesin yerini yerden yükselt ve icindeki tüneklerin de yerini değistir...
kafes oldukça yüksekte kafestede iki tane tünek var yem ve suya kolay ulaşabiliyorlar kafesimde oldukça büyük tüneklerin yerini değiştirdim şuan için tellere yapışmayı durdurdular ama size bir sorum var cevaplayın nolur kuşlarım gecen haftaya kadar çiftleşme meraklısıydılar bi kaç kere çiftleştiler ama bir haftadır hiçbirşey yapmıyrlar ikiside çiftleşmek istemiyor ve dişi yuvayla hiç ililenmiyor youtube ta videolarıda var ordanda izleyebilirsiniz lütfe yardım edin aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=m8MRbY0-sUc