Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SÜS TAVUKLARI ARIYORUM??????????????????????????????????????
merhaba ben ümraniyede oturuyorum süs tavukları arıyorum. brahma.ispenç .koşin . hint.gibi bunlar olsa daha iyi olur.
Denizli istersen bende orjinali safkan olanı var.bugün DENİZLİ den geldiler 3 DENİZLİ HOROZU aldılar damızlık kan değişimi için.iyi damar var bende.bol evciller.bankacı ahmet orhan [email protected]
nerde oturuyorsunuz ben anadoul yakasında olsun isityorumki gidip alıyım yakın olsun
elimde ispençler var horoz beyz 2 siyah 2 beyaz tavuk var istersen civcivleride var yerim gebze istasyon ararsan tel 0532 597 43 78
merhaba sitemiz acılmıstır sitemizi gezerseniz memnun oluruz. www.antalyakanatli.com Şimdiden teşekkur ederiz.
keklikçi nasıl geliyim alıyım kacaelinden
Bende bir sarı fizan bir tanede ispenç var.İkiside tavuk.İstanbul avrupa yakasındayım.
emre 58 kardeşim.ben SAKARYADAyım.trenle adapazarına gidiş-dönüş 12 tl dir.elimde şu an orjinal GÜMÜŞ FONİKS HOROZ VE TAVUĞU VAR.2 ADET DE JAPONEZ TAVUK VAR.orjinal SAFKAN DENİZLİ HOROZlarım da var.0532.6213600 bankacı AHMET ORHAN. seni tren istasyonundan alır ve bırakabilirim.bol evciller
kardeş beykozdayım elimde orjinal brahmalar var istersen [email protected] dan görüşelim
SLM ARKADAŞIM ,BEN ÜMRANİYE KAZIM KARABEKİR MAHALLESİNDEYİM . ELİMDA SATILIK TAVUK VE HOROZLAR MEVCUT. (KOŞİN,İSPENÇ,HABEŞ,) İLGİLENİRSEN 0542 774 89 40 0216 631 58 53